torsdag 13 augusti 2009

1a inlägg från mobilen från fru Alm. Funkar?

Mer fredagsöl på torsdag

Ingen fredagsöl här inte


Vi har en stor skål med hårda lakritskarameller på jobbet som bara står. Det har blivit ganska klibbigt i skålen och nu sitter alla godisar ihop i en klump. Skålen bara står där och ser äcklig ut. Det är väl typ jag som bänder loss en godis någon gång ibland bara för att det finns men inte direkt någon annan som äter av det. Men ingen engagerar sig i att ta bort skålen, allra minst jag. Min lösning på problemet är att man borde hälla i en flaska sprit och göra lakritsshots istället. Men det verkar tydligen vara dåligt med sprit på det här stället också. Kanske några OP kvar eller något men det är ju inte helt optimalt. Jag avvaktar vidare utveckling...

Fredagsöl på jobbet är oftast


på torsdagar. Skål och god afton kvinnor och män.

Sko-galen

Har ni sett hur mycket schyssta skor det finns just nu? Ge mig! Man kan tro att jag bara går i gympadojjor. Det gör jag ofta men inte bara. Jag har en garderob proppad med fina högklackade. 

Låt mig korrigera mig själv. Jag har kartonger i ett vardagsrum, bredvid klossar, en stapel med mat och duschkräm, tomma läskburkar och gamla tidningar. Där någonstans ligger en hög med snygga högklackade skor. Men dom behöver bli flera. 

Enkät avsluad - ny uppe.

Modernt stramt är det som gäller tydligen. Nästan tillsammans med Newport som hänger på en andra plats. Amerikanskt fluff tyckte någon var bra medan fjällmöbler fick stryka på foten. Tack för det säger vi på Fräsigt!

Glöm inte vår nya enkät. Rösta. Rösta. Rösta. Vi försöker luska fram vem ni egentligen är.

Pling-plong.


Igårkväll plingade farbrorn som bott i vår lägenhet på dörren för att lämna förrådsnycklarna. Han tittade på mig med medlidande och sa att vår lägenhet var den finaste i området (???!!!) och basunerade ut att han köpt ett hus lite längre bort och jag såg att han såg på mig med medlidande och trodde att jag var en arm stackars utarbetad kvinna med galna barn (vilket faktiskt inte är så långt från sanningen). Jag ville skrika: JAG ÄR TÄÄÄÄÄÄÄÄÄT. JAG HAR FÅTT MÅNGA PENGAR FÖR MITT HUS OCH DITT NYA HUS FÅR FÖRMODLIGEN PLATS I MIN BLIVANDE HALL OCH JAG SKA BARA BO HÄR I TRE MÅNADER. Men jag gjorde inte det. 

Och nä. Jag fattar väl att min vardag nu är många andras vardag annars men det jag vill säga är att det livet inte är för mig. Det passar inte mig. Punkt.

Knarkarkvart i Orminge.

Tragisk morgon i Alms knarkarkvart. Jag säger inget mer än så här utan låter bilderna tala. Önskar god morgon!

Såningsmaskin?

Häromdagen såg jag på någon av skvallerblaskorna bilder och rubriker på hur Posh "hämnas" på herr Beckham. Det var hon och Tom Cruise som pussades. Det intressanta var att allt handlade om Posh's hämnd och svek. Inget kommenterade Toms del i det hela, och det faktum att ju han också har familj. Men det klart, som man ska man ju så sin vilda havre...
I varje fall så förtjänar de väl varandra hela högen. Förresten, kan inte hela a-listan bara bilda kollektiv, de beter sig ju ändå så?