fredag 29 maj 2009

Surt sa räven.

Fredagsanekdot var länge sedan. Har jag berättat om räven?
När vi var i Danmark på semester tillsammans när Almbarn nr 1 var blott några månader skulle vi en kväll ta en promenad ned på stranden. Killarna som skulle ned och träna bunkerslag gick lite före oss som drog liggvagn. Vi hade ärligt talat ingen koll på dem för vi tyckte att vi klarade oss hyfsat på egen hand.
Som vi bäst går där bland snåren så kommer grabbarna flygande ur en buske ylandes högljutt och i någon form av falsett. Såg ganska roligt ut. Och de var så långt framför oss att vi knappast blev påverkade. De hade krupit in i busken för att lurpassa på oss och skrämmas. Men när de låg där upptäckte de plötsligt att någon annan hunnit lägga sig där först. Därav ylet.
Det visade sig vara en stackars skabbig liten räv som alldeles förskräckt plötsligt fått sällskap av pojkarna.
Ha ha ha, sällan har vi fått skratta så mycket åt dem!
Roligast var när de sedan skulle låtsas att de inte blivit rädda!

Fördel?

Det är fredag. Jag har precis varit och tränat. Klockan är strax före åtta. I normala fall hade jag inte varit nykter alls vid det här laget. Men, i detta tillstånd, kan man alltså köra bil även vid denna tid en dylik dag. Vet inte om jag tycker att det är en fördel...

Dagens pensum

Liten shoppingutflykt med barnet idag. Det blir så med feberfria barn som är nästan friska och därmed pigga och vill leka. Och jag orkar ju inte leka en hel dag så då måste man göra ärenden. Mio möbler och köpte en till hylla till barnet med lite färgglada lådor. Och så har ju en zaccosäck gjort entré i vårt hem efter denna lilla tur. Till barnets illa dolda förtjusning. Hopp och lek kan man kalla det för.
Sedan drog vi till Garden i Sickla där vi käkade lunch ute. Sedan lite skoshopping till barnet som vanligt. Hur mycket skor kan man köpa till små barn egentligen? Kostar skjortan gör de också. Två par för 900 spänn!!
Har letat lite decent krukor och fann det jag sökte hos, tadaaaaaaa! helt oväntat, krukmakaren. KOnstigt. Så nu är det lite snajdigt i vardagsrummet också.
Nu dags för att träna!

Visste ni att:

Om man bokar en stor fotostudio i två veckor (v. 23+24). Ber leveranserna av saker komma torsdag fredag v.23 så kommer garanterat sakerna komma fel dag. Sannorlikheten till det, i min lilla enkät som jag har gjort, är 100%. 

KAN NÅGON JÄVEL GÖRA SITT JOBB?! NÅGONSIN? NÅGON GÅNG?

Fräsig kondomreklam!


Kolla här!

Är det bara jag som längtar?