tisdag 4 november 2008

Peter Harrysson?

Kolla på inlägget Titt ut! Ser ni likheten mellan mig och Peter Harrysson? Känns jäkligt ofräsigt om du frågar mig. Jag har typ flyende haka. Så ska det låta minsann!

Piggley Winks och HinsebergJag får se den här jäkla Piggley vare sig jag vill eller inte.  Den står på och joddlar och har sig. Barnen är nöjda. Mamma gör pankisar i köket. Barn nr 1 tycker att det är drömscenario. Piggley på TV, pankisar och mormor i köket. What a dream!

Själv jobbar jag. Hela tiden. Det tar inte slut. Jag har dessutom någon sjuk jäkla gen som gör att jag INTE kan vara sjuk utan hela tiden måste jobba. Vad är det för fel? Jag vet ju att jag borde sova och bli frisk. Istället är jag vid datorn i tid och otid. Kan inte släppa det. Hur gör man? Ingen begär faktiskt att jag ska hålla på med det och ändå så känns det som att jag måste göra det för annars brakar det när jag är tillbaks på jobbet. Det gör förmodligen inte det. Men det känns så. Lägger in mig på Hinseberg utan dator så löser det sig nog. Vad måste man göra för att få komma dit? Räcker det med att man äter upp ungarnas mat eller behöver man göra något annat drastiskt? Äta upp ungarna?

Fräsigt är väl att ta i.

Så jä*la ullig i kroppen. Och jobba gör jag inte fast ändå gör jag det. Har jag någon gång sagt att jag är för gammal för mitt jobb. Hur som helst. Jag är det! Faktum är att hur sjuk jag än är så måste barnen ha långkalsonger. Det har dom fått idag. Masade mig till Forum med mamma och stackars Petter (som också är sjuka) och köpte detta. Sen råkade jag springa på ett par walking-skor. Och som alla vet så bränner jag promenadskor och stegräknare fortare än man kan säga tjillevipp. Det var på rea. Jag är bra på rea. Jag var inte bra på rea men har blivit det. Bor med Krösus Sork.

Fler iakttagelser. Vår underbara städerska har varit här idag. Hon kan konsten att förvandla ett 3:e sorteringshem med ofräsiga beläggningar på udda ställen - till ett skinande förstaklassens glamour-tillhåll. Det ni. Fräsigt!

För övrigt: Hej fina Anna. Du är i gasen. Bra där. På där. 
Nu: Crawl back where I became...