torsdag 6 november 2008

Kvällens klädsel...

skulle ni få se men ni får göra det imorgon för jag sitter med mr Alms dator som obviesly suger. Den kommer hamna i kolumnen till höger. God afton

Tant har fått blomma


Vi hade ju aktivitet igår, och då var det en snubbe som hoppade av. Så fick jag en liten blomma med en lapp där han bad om ursäkt. Det var verkligen fräsigt.

Mer fräsigt; för att fira blomman och det faktum att jag ser ut som Findus i mina randiga ben gick jag och inhandlade ett par nya stövlar på lunchen. På Wedins av alla ställen. Handlar aldrig där då de ju typ säljer skor av plast och papper. Med detta är ett par Replay i läder så de får nog duga trots ofräsig butik.

I en annan del av Stockholm...


har jag just märkt att Tomten är på Cola light. Äntligen. Hos mig finns inga jul-lagar. Jag spelar glatt julmusik i slutet av oktober och dricker julmust i november. I love it. Det viktiga är att ni läsare, ser den gemensamma nämnaren. Cola light och champagne...och en hjärna. Nämligen är det så att, lite för ofta för att vara normalt, gör, säger och tänker vi samma saker. Inget konstigt med det. Faktum är att det är fräsigt! 

Katt bland hermeliner


...Eller bland duvor. Vilket du vill. Tänker idag tjuvstarta mitt julfirande - därav den udda fågeln. Men nu blir det ut med cola och in med julmust.
Hemma är det förbjudet att spela någonting annat än julsånger efter första advent. Sådan är lagen.

Var är min Pettson?

Idag är jag Findus. Se bild. Men vars fanken är min Pettson?


Blaaaa dö blaaaaa till förbannelse det har du rätt i. Och ändå inte tillräckligt. Hur ofräsigt som helst.
Hade en liten aktivitetskväll på jobbet igår. Jag och en kollega hade fixat lite kul med vin och pizza och PS. Spelade Buzz Mega Quiz. Sjukt kul. Bäst var L-E som hela tiden kastade paj på sig själv. Har drömt om spelet hela natten och legat och tryckt frenetiskt på knapparna. Sedan var jag tillbaka i högstadiet en sväng och hälsade på. Frightening. Även i drömmen alltså.

Blir det några bakelser idag då?