onsdag 13 maj 2009

Jag orkar inte...

Kollade mailen när jag kom till rummet efter kvällens kurspass. Har fått ett mail från en kollega som varit på ett möte hos en av våra leverantörer. De har berättat för henne att de avbrutit all utveckling av den tjänst som jag bygger hela vår framtida kampanj kring.
Härligt! De har inte sagt något till mig. Tänker de göra det eller? Det faktum att vi har investerat ett par mille i media och massor i framtagande av olika enheter, det spelar förstås ingen roll.
Utan tjänst, vad skall jag göra då?? Men å andra sidan, om de inte berättar det för mig kan jag ju köra kampanjen och tro att allt är bra då, eller?
Egentligen är jag skitförbannad och stressad, men jag orkar inte riktigt just nu. Det får bara lösa sig helt enkelt. Det måste det.
Mest tänker jag på ett ord som rimmar på Ulla och börjar på kn...
Gonatt!

Karriär?!

Fattar inte. Jag har aldrig velat göra karriär. Visst. Det är kul med pengar. Och roligt med ansvar. Och jäkligt jättekul med reklam. Men jag har aldrig haft något sug efter det egentligen. Tror jag. Här sitter jag i någon slags karriärbana och undrar vad som hände? Ska jag fortsätta eller totalt bryta upp? Byta till nytt? Byta bort? Byta om? Göra om och göra rätt? Starta eget? Starta om? Göra något helt annat?

Oklart. Tiden får utvisa. Eller?

Bada!

Som det simmas!

Sjuk och jobb?!


Barn 2 har lite feber. Var hemma från dagis igår och vi håller honom från dagis idag. Istället får han hänga med på lite jobb. Jag glömde nämligen min dator på arbetet igår. 

Det är ständig ångest. Sjuka barn vs jobb. Såklart går barn alltid före men jobbet upphör ju inte att ösa in för att man är hemma med sjuka barn.

Nu har jag löst det. Barn (ej smittsam sådant) på jobbet med YouTube-tecknat. Alla är nöjda. Barnet, jag, arbetsgivaren. Fräsigt och något stört!