tisdag 9 november 2010

Gulp!!!

Jag drar å hämtar Stora nu då...


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Kollektiv, anyone?

Barnet sa i morse att han ville ha ett stort hus, som Stora och Lilla. Inte för att vårt hus inte är stort, men vi har en våning och souterängplan och han vill ha två våningar över mark. Okej, sa jag, vi får väl leta upp ett sådant till oss då.
Mmm, tyckte han. Fast sedan kom han på att vi ju bara kunde flytta in hos familjen Alm. Jo, sa jag, men det kan ju bli lite trångt... Verkade inte som om han tyckte det var något problem. Och det skulle ju onekligen bli lite billigare. But even so...

Winter wonderland

Alltså, Ellen har ju redan skrivit om hur skittrist vädret är idag. Och det är inget skämt. Känns som om stors stygga vargen står utanför och huffar och puffar och ska blåsa omkull hela vårt hus. I vilket fall som helst så kände jag att jag var tvungen att byta däck på bilen idag. Så jag har stått i en och en halv timme i blåst och snöregn på tvären på Maxiparkeringen för att byta under de där containrarna som står där. De som jobbar där är ju bäst på att byta däck och inte så bra på det här med kösystem och så så det var kö från två håll och ingen ordning. Så jag och en snubbe tog på oss att ordna upp det hela och så flöt det på ganska bra till slut. Men det var kallt som fan det kan jag säga. I och med att jag var tvungen att bevaka köandet kunde jag inte sitta i bilen och softa som alla andra. Och bebisen tyckte det var måttligt roande. Men klarade det hela relativt bra får jag säga.
Anyway, blöt katt har nu vinterdäck på och kan därmed hämta barnet i eftermiddag oavsett väder. Tur det.

Mammas hjärta svämmar över

Barnet fyller fyra på lördag, och redan har kärlekslivet börjat spira. Igår på väg hem från dagis sa han att han pussat E. Idag när vi kom till dagis låg ett kärleksbrev och väntade på hans hylla.
"Jag är kär i dej. E" stod det. Sååååå härligt. Mamma skall börja planera bröllop...

Mina dagar och Elin Damberg.

Jättejättejättemulligt att ni har hittat hit (ja, jag vet att Mina dagar redan varit här ett tag) som följare. Välkomna. Här tas ni om hand :)
KRAM

Blåttochvittvittochblått. Och blått och vitt

Det är mina inredningsfärger det. Jag kan inte få nog. Och till det vita och mörka möbler. Typ så.
Idag kom två inredningstidningar from "Over there". Lolla:- I min lilla värld av blommor//Ellen


Magsjuka in da house.

Idag är jag hemma med Lilla. Lilla och jag har hängt/legat/stått/ugglat här:inatt. Jag förstår inte hur mycket en liten kille på nyss 5 år fyllda, kan innehålla...
Jag försöker också sköta mina åtaganden hemma. Jag är lite för (läs: sinnessjukt) lojal för att bara skita i mina projekt på jobbet. Men det går bra för i samma takt bäljar jag:


Söders höjders-te. Lite mysigt. Plyschbyxor, te, Playhouse disney på tv:n, ett litet huvud brevid mig i soffan och tusen tända ljus:

Det känns lixom ändå okej. Idag ska det ju blåsa storm och komma 1.2 dm snö så det känns rätt mulligt att sitta i mitt vita vardagsrum och titta på havet:

som stormar och ryter och se regnet smattra på rutan.
Så näe. Det är nog inte så synd om mig trots sömnbrist och sjukt barn.


- I min lilla värld av blommor// Ellen