torsdag 14 maj 2009

Modelejon

En tjej här är inte så intresserad av kläder, vilket ju är helt okej. Idag berättade hon att hon till en fest i alla fall bestämt att ha klänning och drog med sin killkompis ut på stan för att köpa klänning. Efter ett tag hade han sagt: "Du beter dig ungefär som jag skulle ha gjort om jag skulle ha varit ute för att köpa klänning till mig själv!" Ha ha ha! Det tyckte jag var kul.
Hon och hennes sambo hade varit ute för att köpa jeans till honom. De hade hittat ett par som de tyckte var ganska okej, men hon tyckte att han skulle testa ett par som var en storlek mindre som kanske eventuellt möjligen kunde sitta lite bättre. Då kom en expedit förbi och fick syn på dem och började asgarva: "Du skall ha TRE storlekar mindre!" Ungefär samma uppfattning om hur jeans skall sitta kan man tro!

Förrättstips

I kväll är det "sällskapskväll". Alla andra kvällar har vi haft övningar, men ikväll var det trerätters middag och umgänge på schemat. Alla andra sitter och dricker kaffe och avec någonstans i "biblioteket" eller så. Jag sitter på rummet och jobbar med en presentation till på måndag. Och äter hårda karameller. Men jag har faktiskt valt det själv så det är inte synd om mig.
Till förrätt var det en ceasarsallad på pilgrimsmusslor. Det hette så vid presentation alltså. När det kom in var det ca en fjärdedels romansalladsblad, två pilgrimsmusslor och någon klutt dressing. Jag gillar inte pilgrimsmusslor så det blev alltså en kvarts blad av den förrätten.
En kulinarisk läckerhet!

Jag ligger i sängen...

Jag har legat här sen kvart i fem. Däckad. J ag VET att jag har halsfluss igen. Jag vet nog hur en halsfluss känns när jag känner en! Imorgon berättar doktorn det för mig för 120 kr. 

Idag när vi kom hem stod vattenspridaren på. Då utspelar sig denna dialog:
Barn 1: Papppa, vattenspridaren är på.
Pappa: Ja, den går på automatiskt.
Barn 1: Vem satte på den då?
Pappa: Den går på automatiskt.
Barn 1: ...
Pappa: Den sätter på sig själv. Alltså först sätter pappa på den en gång och efter det sätts den på av sig själv.
Barn 1: Vad sätter mamma på då? Sätter mamma på sig själv?
Pappa: Näe. Mamma sätter inte på sig själv (mohahahhaaa). 

Sen ler pappan och är jäkligt nöjd med sig själv.
Och jag? Jag vill skjuta mig själv i huvudet och tänker i mitt stilla sinne att så går det när man endast avlar killar.

Halsmandlar?


Man skulle kunna tro att det här är ett äpple. Det är det inte. Det är min halsmandel just nu.

Kul reklam. Körigt.

Kolla här!

Rasistisk?

Det här är reklamen för Cravebdale. Arlas brittiska varumärke Cravendale. Den har fått 11 anmälningar för att vara rasistisk för att kossan får sina svarta fläckar borttvättade. Hade det fått lika många anmälningar om kossan hade blivit svart? Döm själva här!

En påse bajs?


Pröva att äta en hel påse av sockerfria tabletter, gärna lakrits...
Magen kommer tycka sådär om det. 
Bara en liten torsdagsreflektion. Eller tros-dags-reflektion. Vilket man vill. 

Jag är sjuk.

Igen. Eller fortfarande. Jag vet inte längre. Undrar om jag kan bli frisk? Jag kanske är en av dom människor dom kommer göra dokumentärer om på BBC. Skumma människor som är fulla av syndrom som bara 1 annan person till i världen har. 

HURRA!

Om jag bara börjar på tennislektioner...


så ordnar det sig nog. Då har jag nu chansen till ett nytt liv. Kolla vilka generösa erbjudanden. För att inte tala om lönen. Som backas upp av en fräsig hemsida. Kolla här!

feedback

Skulle ge lite feedback till varandra igår. En tjej hade jag inte riktigt kläm på så jag sa typ "du känns lite distanserad".
Vid genomgången sedan säger hon: "jag har fått en massa bra feedback bla bla bla, och så var det en som verkligen lyckades träffa en öm punkt som jag försökt jobba med i många år; att jag ser ut som om jag är distanserad bla bla".
Eh, oj, jaha. Där ser man. Prick i och pang på. F'låt.

Där och sedan?

Har inte kunnat sova. Det har varit så mycket prat om att man kommer att vara helt slut när kursen är över på fredag, sådant man hört från andra som gått. Jag har tänkt att det verkar ju orimligt så mycket som jag får sova nu och så pigg som jag känner mig. Men nu förstår jag plötsligt. De som är döda när de kommer hem har naturligtvis varit med om något sådant här; Det händer något på jobbet eller hemma medan de är borta som gör att de inte kan sova eller koncentrera sig och då får lägga mycket energi på att försöka vara "här och nu".
Ja, för får jag ingen lösning på det som är på jobbet typ nu, då kommer jag få jobba jävligt hårt för att stanna i häret och nuet kan jag säga. Hence - skitdöd i morgon. Fnas.