tisdag 17 juli 2012

Wifi rules

Flyger Norwegian som har wifi på sina flighter. Så jag måste ju blogga bara för att jag kan!Med det planet åker jag inte...

Utan med det här:Ser ut som en Focker i jämförelse, typ.
Nu vore det fint om vi lät bli att krascha!

Mara

...I natt drömde jag att jag och en 1,5 meters urtidsgädda badade tillsammans i en varm källa. Nöjet var helt på hans sida!
Extremt närgången typ!

Fotnot: jag brukar i vissa sammanhang kalla mig själv för Gamm'gäddan på jobbet. Inte för att jag är äldst på något sätt men jag minns mycket som de yngre på jobbet inte har en aning om. Som ett liv utan mellanmjölk. Men hur som. Jag visste att den där jäkla gäddan skulle komma och bita mig i arslet någon dag. Natt.
Ridå.Nu bär det av!

Då är vi på väg igen. Som vanligt har jag redan hunnit bli irriterad. Blir lätt så när maken ska börja packa när alla andra redan satt sig i bilen. Men det var ju huuuuur lugnt som helst med tid. Ja, jo... Det är väl därför vi åker 110 på 70-väg nu.Nåväl. Pass, pengar och biljetter är med. Till och med hyrbilsvoucher. Så det ordnar sig väl.
Och hela familjen L är på plats och trimmar pool och playa åt oss så det finns alla möjligheter att det här blir bra!Och ni som funderar på att länsa mitt hem medan vi är borta kan tänka om. Eller åtminstone få sällskap av min kusin och hans familj som ska bo hos oss när vi är borta.

Förra året bytte de hus med en familj i Frankrike, ett bra sätt att ha råd med utlandssemester. I år har de bytt med en familj i Sverige. Kusinen lånade deras fjällstuga i vintras och nu ska de med fjällstugan få låna min kusins hus på Gotland. Men då kom han på att han måste ta vägen någonstans... Och voila! Bästa kusinen steppar upp och erbjuder semester i huvudstaden.