torsdag 22 januari 2009

Spinner vidare på Linda Rosing som fyller 35 idag.

Läste att hon opererat sina mungipor. Det behövdes. Såklart. Det var nödvändigt. Viktigt. Tydligen ser hon sur ut. Kniven måste alltså till. Det här är inget man kan leva med. Resultatet måste ha blivit tillfredställande. På bilden jag såg, så är hon numer ännu mer lik Jokern än honom själv. Fräsigt. Förnöjsamt. 

Urpsårning. I dubbel bemärkelse (eller trippel...)


Urspårning 1: Jag har tagit hem barn 2:s kompis. Han är bara så himla gullig MEN. Tre pojkar... Tre pojkar. Ja, tre pojkar...

Urspårning 2: Jag får bygga tåg. Tåget spårar. Det är stort. Mycket. Det är jäkligt mycket tåg. Överallt.

Urspårning 3: Torsdag. Inte en droppe vin så långt ögat når. Vad fasiken. Urspårning 1 och 2 borde rimligen, per automatik, borga för vin till mig. Hur kommer jag ur detta?

Det är mycket nu...


Inte ett enda inlägg idag från fru Alm. Fiasko. Jag försöker rådda ihop lite orimliga projekt och sitta i kundmöten...ikväll ska jag hämta, inte bara mina barn på dagis utan barn 2 ska ha med sig sin bästis hem. Mycket talar för att jag hör av mig sent ikväll, nästa gång. Om ens då.

Elit

Linda Rosing fyllde 35 igår. Var intervjuad i DN. Som särskild merit hade hon att hon var vig, eftersom hon varit elitgymnast mellan 7 och 15 års ålder. Hallå? Inte fan kan man vara elitgymnast vid 7? Eller? Tvivlar på att man börjar sålla så tidigt ens inom gympa i detta landet. Men jag kan ju ha fel naturligtvis.
De fick inte ta kort på henne under intervjun för hon var inte make:ad. Fotot de publicerade då hon faktiskt var make:ad såg förjäkligt ut. Såg ut som haggan Ellen hade på bild i förra veckan ungefär. Nåja, grattis i alla fall.

Oh, what a wonderful morning...

Vissa morgnar är bättre än andra. Började på Konsum för att köpa lunch, då vi har lite kortare lunch idag. Där var någon halvhög farbror och härjade. Två kassor var lite för lite för honom så han knuffades och härjade mellan dessa två. Ett sexpack bärs och två minimala frallor skulle han ha.
Gick från Konsum upp på centralen. Höll på att trampa i en spya. MMmmmmm.
Vidare var jag tvungen att passera en sopbil som luktade mumma och för att undvika den höll jag på att trampa i en hög diarré...
Jäkligt fräsigt. What's next?