måndag 24 november 2008

Är det någon som har någon mer mörktvätt?

Näe okej för då sätter jag på en. Bilden ovanför illustrerar tvättkorgen 40 minuter efter jag satt på mörktvätt...

Farbrormedhund-plockepinn!


Stressad på vägen hem idag ramlade jag, precis utanför huset och grabbade tag i första bästa karl vilket var en farbror som var ute och gick med sina hundar. Farbror och jag åkte på rumpan. Farbrorns mastiffer åkte med också. Det slutade med att farbror låg på mig. Hundarna låg på mig och jag låg i diket. Mastifferna slickade mig i ansiktet. Allt var jäkligt blött. Märklig situation men ändå lite speciell. Jag och farbror kommer from nu dela en "situation" så att säga. 

Kvällen är inte slut där...
Ser ni någon bil på bilden?
Inte? Det kanske beror på att herr Alm står i diket utanför - oklart varför -som jag fick hjälpa till att få upp. Helt sinnessjukt. Sen går jag upp till huset för att få tag i barnen och då passar han på att hasa ner i ett annat dike. AMATÖR!

Lismande jävla gubbgris!

Det här är till den enda människa på jorden som gör mig fly förbannad och stör mitt liv. Jag säger bara en sak: Skrattar bäst som skrattar sist. Eller som min fantastiska kompis Lotta sa: Lismande jävla gubbgris! Fult hår har du också! Ha ha ha. Jag lägger det till mina BÄSTA uttalanden. NÅGONSIN!

Tema kärleksveckor i casa Alm!

Vi har tema kärleksveckor hemma. Näe, det innebär inte mer tid i bingen (snuskerier) utan det innebär att vi inte skriker och svär åt varandra och inte skäller dagarna i ända. Det är vad det innebär. Inget annat. Dock är det bra med kärleksveckor. Tex får man inte så ont i halsen av allt gormande.

Kärringjävel.

Alltså allvarligt talat. Kolla inlägget nedan om mitt vinterland. Skrynklig, narig och jävligt trött kärring är det jag tänker på när jag ser mig själv. Måste jag skjuta eller hänga mig själv nu? Förmodligen svarar jag själv på det.

...jag gör både och. Eller så bokar jag tid för insug, utsug, insprut, upplyft och insnörpning.

/Kärringen, 2 år äldre än Ragnarjävulen som aldrig vill bli stor

Viking Line!


På riktigt och allvarligt. Det finns fortfarande människor som åker på finlandsfärjor och gör det för att dom tycker att det är kul. Alltså hallåååååååååååååååååååååååååååååååååååå!!!!!!

Om du tillhör denna människoskara - så kan ni nu få ert lystmäte!

Hej mitt vinterland!

Dom här skorna fick jag en jul av mamma! Åh vad jag älskar dem. Speciellt idag
Tuggandes på tuggumi i bussen. Som för övrigt gjorde att det tog mig över 2 timmar till jobbet idag. Rimligt. Mycket rimligt!
För så här såg det ut hela tiden. INTE OKEJ. Det snurras, fräses och stås stilla.