torsdag 26 maj 2011

Häpp!

Man måste ju träna emellanåt!
Sommaren kommer ju förr eller senare!
Pensionärer har för mycket tid

Första helgen i juli ska vi på storfamiljsutflykt. Har gjort så tillsammans sedan 2006 och i år blir tredje gången till samma ställe. Inför resan brukar vi dela ut måltider och så löser varje familjedel det på eget bevåg. No problem! Det har flutit helt smärtfritt och alla vego, mjölkallergier, äggallergier, nötallergier, räkaversioner etc har blivit tagna med i beräkningen. Det har blivit gott och lagom mycket av allt!
I år måste pappa och hans sambo haft dåligt med projekt för plötsligt dyker det in en lista med detaljerade instruktioner. Orkar inte. Kan själv! Jag blir tonåring och måste slå bakut! Även om det slutar med att jag köper exakt det jag blir ombedd så måste jag protestera och peka på det orimliga i listan.


Texempel har han bestämt att det ska vara husmanskost. Jag har fått fredag middag. Då gör jag uppror genom att laga gourmet. Finns ingen annan utväg.
Två toarullar per familj! Tre nätter rör det sig om och alla barn utom ett är blöjbarn. Fullständigt orimligt. Då har jag valet att ta med en eller en hel bal. Vill ta med bara en men då kan man väl ge sig på att just min familj blir magsjuk så då får det bli en hel bal. Även om de har affär på stället.
Något hembakt? What? Var glad om ni får mumsmums!

Jag vet att jag ska vara nöjd att jag slipper tänka. Men jag gjorde inte revolt i tonåren så det är kanske dags nu?

Fick ett brev

De hade lagt med några bilder. Kul att se att "släkten" mår bra!!
Succémamman fortsätter sitt segertåg

Sommarfest på dagis idag. Barnen sjöng ett par ohörbara sånger. Några soloframträdanden, bland annat ett sång- och dansnummer med Eric Saade. Det var väl oundvikligt förmodar jag.Barnet står och trycker surmulet vid väggen och bebisen har ju sedan länge rymt till pappas famn.
Efter sången är det fikapicknick på gården. Jag har inte haft en tanke på att fixa fika och pappan har tydligen tänkt på det men inte fixat ändå. Så nu sitter Succémamman i bilen på väg till McDonald's med familjen. Synd att ta tillfället i akt att lära känna de andra... Men ärligt talat så var det här var barnet ville och det är kallt och svinigt ute så jag är extremt nöjd trots allt.
Men fel, det är det ändå.

Ibland blixtrar det till!

Succé SL!


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Man börjar ju undra...

Har en vän som är värsta 4H-mulle. Har alltid pysslat med djur och hållit sig sysselsatt med hyfsat sunda grejer...
Nu läste jag just hennes senaste status på fejan, och då börjar jag undra lite. Hon måste ha börjat med syra eller något annat hallucinogent. Hör här:
"Tyckte det lät som barngråt i bilen bredvid. Det satt ett lamm i Up&Go blöja där"
Eh, va? Vem gör så? Varför?

Efter ett mer eller mindre lastfritt liv verkar det dumt att trassla till det vid 38...

Näe, jag vet att det inte är så. Vilket gör hela lammscenariot så extremt stört!

PS efter att jag lade ut det här har samma vän påmint mig om att jag har åkt omkring med en get i en gammal folkabuss på 80-talet. Hmmm...


Darling dearest.

Jag har en vän som är jättejätteduktig på design och formgivningn.
Nu kan man köpa hennes fina produkter här!

Köpköpköpköp.- I min lilla värld av blommor/Ellen

Frukost 2

Missade seminariet i morse på grund av tandläkaren... Men snor åt mig frukosten nu när alla gäster gått... Kan vara bra eftersom jag inte hinner ta lunch idag.
Lyckades entusiasmera en ex-kollega så till den milda grad att hon i princip slog ned en nuvarande kollega, dennas telefon, kaffekopp och juiceglas. Det blev en del kras kan jag säga. Och jag skäms inte utan skrattar hjärtligt (rått). Nåväl, jag vet att U kan ta det...
Olika falla ödets lott.

Ellens dagar (fr.o.m. Onsdag förra veckan):
Lämna barn. Hämta barn. Jobba. Köra till fotboll. Jobba. Titta på fotboll. Hämta barn. Storhandla. Tvätta. Stryka. Lämna barn. Jobba.Tanka. Städa. Hämta barn. Fixa kakor till Storas sångsamling på skolan. Tvätta Lillas och min mans kläder från Kanarieöarna(?!). Titta och engagera sig i Storas fotbollscup på lördag. Och sen nästan allt det här omochomochomigen.

Min mans dagar under samma tid:
Gå upp, flyga till Kanarieöarna med Lilla. Dricka öl. Äta. Sova. Äta. Sola. Sova. Leka. Sova. Äta. Dricka öl. Sova. Flyga hem. Sova. Gå upp. Åka på konferens (idag). Äta. Lyssna. Fika. Äta. Dricka. Partaja. Sova. Lyssna. Komma hem. Äta. Sova. Gå upp. Åka på golf (eh?!). Äta lunch. Basta. Vila. Äta middag. Partaja. Komma hem.

Vad fan gick fel, hörrni? Jag kan inte riktigt komma ihåg att jag någonsin planerade mitt liv så här?!
Imorgon har jag iaf ledig dag. Bra så. För då kan jag ju städa och tvätta gränslöst hela dagen...och ta hand om min svåger som kommer och hälsar på (eftersom hans bror badar/festar/spelar golf/solar)


- I min lilla värld av blommor// Ellen


Ett till öga

Idag är det bebisens tur att ha svullet öga. Han har fått ett myggbett därunder, och snart går det väl inte att öppna alls!Kör dock inget diskosmink på honom..,

Gåshud

Jag lyckas inte komma så nära att jag kan fota så ni ser gåshuden, men tro mig när jag säger att det är knottrigt!
Jag har långbyxor och småfryser trots kofta och kavaj, så det liksom känns givet!
Kompisen som just kom har kortkort.Fan, tjejer, ska det vara så svårt att klä på sig? Dina avklippta jeans är ju inte ens snygga!!
Var jag sådan? Förmodligen. Det är väl därför jag mår så dåligt för dem...

Noll hål!
Och bara 500 spänn på grund av statliga bidrag. Jag kanske måste bli sosse?

(Kräks lite inombords vid tanken...)

Käftis!

Jaha, då får vi se. 22 år sedan jag hade hål sist... Kanske klarar mig ett år till? I vilket fall som helst så brukar jag få betala 800 ungefär för att få veta...det blir sisådär en 18.000 för mina noll hål under den tiden!
Dagens härliga lektyr är Goal, eller sagoböcker. Jag väljer Goal. Det måste ju vara kvinnors motsvarighet till herrtidning. Snygga, svettiga och med kalsongerna på... Som jag gillar det!Vänta, jag tar tillbaka! Fy fan!


Åh, man får ett utvik på Mesut Özil också! Prima magga det här!
Ömsom vin ömsom vatten får jag väl säga... Nästa nummer (som är ute nu) innehåller en artikel om Fernando Torres... Den skulle jag kunna leva med... Att läsa alltså. Precis som jag förstår att man köper Playboy för artiklarna!