torsdag 25 augusti 2011

När katt är borta dansar jag på bordet.

Min man är på en av höstens sextusenfemhundraarton (eller var det nitton) resor. Den här gången till Norge. På kickoff. Kickoff med norrmän...Ja, ni fattar. Han kommer hem imorgon kväll. Och åker tillbaks till Norge på måndag. Ja visst. Fint. Bra.

Men nåt kul ska väl vi ha här hemma. Så vi gör allt sånt som min man tycker är no-no (för gud bevare oss väl om det skulle ätas godis eller chips på en torsdag. Eller om barnen skulle få lägga sig sent mitt i veckan. Då kan man dö. Tror min man. Typ.).
Well today I dont give a fuck (and I never do).
Så vi drog till affären jag och barnen (jo, även idag blev det över 300 spänn. 300,75 närmare bestämt). Vi köpte chips. Vi köpte mer chips. Vi köpte lite chips till (alla fick varsin påse eftersom vi alla tre vill ha olika smak). Sen köpte vi glass (varsin kartong såklart. Idag får alla det dom vill - pappa är borta). Och jag köpte oliver (för det älskar jag). Och cola light. I mängder. Sen åkte vi hem och medan jag lagade middag och barnen fick hänga lite och ta det lugnt (jo för det gick ju skitbra. Mina barn är ju som gjorda för att "chilla") så passade jag på att samtidigt hänga en tvätt, sätta på en ny, bädda nytt i alla sängar och tacka högre makter för att städerskan kommer i morgon. (Hade vi sålt huset idag så hade vi fått 200 kronor för det eftersom det är ett ostädat äckelpäckel).

Sen åt vi middag och nu, mr Alm (MOHAHAHAHAHAAA):
Och snart ska vi se heeela Fångarna på fortet. (Hör du det, käre man i Norge - barnen är uppe. seeeent).
Sen kom jag på att Stora hade i läxa, från i måndags, att slå in sin nya läsebok till senast imorgon. Och jag hade bara ömtåligt gammalt Ikea-papper och ingen tejp (att jag är en värdelös mamma utan koll är helt tydligt). Så jag slog in utan tejp (men jag är också en jäkligt smart mamma), som jag lärde mig av en snitsig lärare i skolan (jag kan lära ut till er som behöver veta, någon gång). Och jag slog in den i tapet. Inte vilken tapet som helst utan vår halltapet.

Halltapeten från Ralph Lauren för en miljon kronor per rulle. Snyggt, Ellen. Sätta standarden. Bra där.
Undrar om inte Stora ska få en bärbar dator med tillhörande Louis Vuitton-väska att bära datorn i också. Jag tror nästan det.

Nu förtjänar jag vin. Faktiskt.p.s. Älskling. Sa jag att vi åt glass innan chipsen?

- I min lilla värld av Ralph Lauren-randiga blommor// Ellen

I'm down with it!

Sitter och lyssnar på några framtidshopp på bussen. Ni vet gentlemen i mellan till övre tonåren. De ska tydligen hänga på Forum innan de beger sig hemåt mot mina trakter. Välfriserat, utdragna i:n och hängbaksjeans i kombo med neonfärgade 80-talsjackor. Ljuvligt.
Jag har i alla fall snappat upp tugget. Har full koll.

Fit anus. Fit chill...

Jorå. Tant hänger med. Ska prova båda på jobbet i morgon! Lär bli fit soft!
Solsidan runt

Det har startats ett lopp runt Solsidan. Fräsigt så det förslår. Löp förbi de kända vyerna från serien. Eller bara där jag bor. 22 oktober skall det gå av stapeln.

Loppet indelas i framförallt två klasser för vuxna damer och herrar: överklass, 10 km och medelklass 5 km. Själv tänker jag springa överklass så klart!

Http://www.proteamonline.se/customers/?Id=2230

Häng på vettja!! Kanske kan bli vätskekontroll hemma hos mig sedan, vem vet?

Recyclingawards

Det är snart dags för årets Återvinningsgala! Tydligen. Och också att nominera vinnare och sånt... Yaay!

...Eh..? Jaha. Så bra. Tack! Glad att just jag får ta del av det här! Ska genast ta tag i mina sopidéer...Tar de även emot sopiga idéer? Då kanske jag kan vinna?

Exakt vad gör jag uppe?!

05,21 vaknade jag. Sicken snits... Eftersom jag ska upp först 0630.

Min man är i Oslo
Jag har påsar under ögonen - större än Oslo.
Förnämligt...

- I min lilla värld av blommor// Ellen