fredag 1 april 2011

Äh!

Det här är inte ett inlägg. Det är istället för ett raderat inlägg som typ inte funkar i mobilen.


Så det så sa Anna

Utlovat minne

Blir två faktiskt!

1: Hade i vedhögen vid vårt gamla hus en vild kattmamma med hennes vilda kattungar.
En dag skulle jag in under altanen för att leta rätt på en bräda eller något. Då ser jag ett rött glimmande köttstycke bland planken. Äcklad och råttskraj som jag är så ropade jag på maken, som fick avlägsna liket meddelst systemet-påse. Visade sig att det typ var en särdeles fin bit rostbiff som låg under altanen. Katt-fan måste ha stulit från grannarna!

2: Båda familjerna Alm/Trygg är på semester i Danmark på någon jäkla klitt. Bara Stora finns, så det måste vara 2004. Vi går med barnvagnen ned mot stranden och grabbarna är framför... Det blir tyst och de försvinner men vi tänker inte så mycket på det eftersom vi har fullt upp med vårt. Plötsligt utan förvarning springer två galna karlar ut ur rosenbuskarna en bit längre fram på stigen, och skriker, hoppar och härjar. Visar sig att de gömt sig i buskarna för att skrämma oss men innan vi hann fram så kom där en räv bland buskarna och skrämde dem halvt till döds! Sjuuuukt kul var det! De sket på sig och vi som stod en bit ifrån var ju inte direkt imponerade sv deras modighet.


Så det så sa Anna

Räven raskar!

Exotiskt här i Saltis! Plötsligt kommer det en räv-jävel och gräver ned ett byte i min örtagård. Tillika barnets och pappans fiskemaskslåda (dålig kombo när de ideligen gräver upp min salvia).
Här försvinner han över isenSka jag gräva upp skiten och slänga den eller ska jag lämna? Ni vet svaret! Inte fan rör jag det där! Vilket dock ger mig ett minne! Återkommer!

Så det så sa Anna

10 årig förlovningsdag firas med skumpa.

Nästa år är det 10årig bröllopsdag.
- I min lilla värld av blommor// Ellen

Please take me here!
Eller hereEller hereHere


Eller bara hereOm inte det så går det bra att ge mig en sådanOch en sådanPretty please?

Så det så sa Anna

Inte så kluven längre...

Fredagsmys är ett bra beslut jämfört med skrivbordet.

Det till och med puttrar något på spisen, en sås. Kött inhandlat i Hötorgshallen, ser man pååå...Jag drar i mig ett glas av söndagens vinare - fortfarande helt ok.Jaa, helgen kan väl börja då!

Så det så sa Anna

Hemåt

Idag är jag lite kluven till att gå hem från jobbet. Inte för att jag inte vill hem till fredagsmys, det vill jag så klart! Men jag har haft så skönt flyt idag hela dagen.

Å andra sidan så flyter ju vin rätt skönt också. Bara jag inte vore så sjukt mätt efter lunchen! Men jag kanske bara behöver skölja ned lite..?


Så det så sa Anna

Fredag.

Första fredagen hemma på länge. Bra. Ordningen återställd.
Tillbringar den med Lilla och yoghurt.


I sängen.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Blydojan

Bilden här är från Slussen nyss och har inget med inlägget att göra. Jag hatar clowner. Ellen också!

En annan kompis K och jag åkte upp själva med barnen till K's föräldrars fjällstuga i Jämtland förra året i februari. Hon har två tjejer som är 1 månad yngre än mina båda pojkar. Vi tyckte det var en god idé att dra till fjälls en vecka ensamma med dem, och det var det i och för sig.
Hon har en Volvo V70 och jag har som bekant en BMW 523. Hon har dubbdäck och jag har friktionsdäck. Jag kör ofta fort, alldeles för fort. Men hon, hon har fullständig blydoja! För att hänga med alls fick jag sitta med hjärtat i halsgropen och ena handen för ögonen mest hela vägen. Eller så länge det var barmark och någorlunda ok väg var det väl inga problem men sedan när hon fortfarande drog på i 130 på isiga, krokiga skogsvägar, då tyckte jag att det var en smula jobbigt! Men det gick. Till slut.
För två veckor sedan åkte K med familjen upp dit igen. De bor i Igelboda och efter en km på Saltsjöbadsleden så hade hon ett par blåljus i bakrutan! Moahaha!!! Så kan det gå! Det var ren tur att han valde att skriva ned henne till 110, för det var inget snack om att kortet borde rykt direkt!
Men ingen kör ju 90 där! Ja, även om det är helt sant så brukar inte bylingen köpa sådana argument vet jag av erfarenhet!


Så det så sa Anna

Super Mario

Min vän K's barn sa häromdagen:

- Mamma, mamma! Kolla! Det är Mario! Mario finns på riktigt!

K gick dit och fann barnet peka på Håkan Juholt på TV.

Spot on!


Så det så sa Anna