torsdag 28 januari 2010

Sova nu. Gott hoppas jag.

Jaha. Då har vi nog bestämt skola för stora (vadfanhändejagsomprecisföddeutklumpenfemveckorförtidigt-skanubörjaskolantillhösten.HJÄLP.HJÄÄÄÄÄLP!) och nu kan man bara hoppas att han hamnar där. Vårt andrahandsval är inte så himla lockande men man måste dra en gräns för hur långt man vill åka till en supersuperbra skola när det finns en jättebra skola närmare. Vårt egentliga andrahandsval ligger ca 2 km längre bort än det som vi nu valt som vårt andra alternativ. Men.
Ungen måste ju kunna cykla också utan att det tar trettiofem timmar.

Håll tummarna för alternativ 1 nu. Heja den skolan. Heja deras fejiga, fräsiga kock och heja deras ekologiska mat.

Välja skola till stora.

Sitter på öppet hus/föreläsning för skolan jag tror vi ska välja. Nu känns det äntligen som vi har hittat rätt. Puh!


- Posted from Ellens iPhone

Äntligen lite värme

Allt är ju inte alltid genomrisigt, som tur var. Har fått bebisen att sova en liten stund och passar då själv på att ta en liten bastu. Så här sitter jag med en Cola och har det bra. Om det inte varit för hämtningen på dagis om en dryg timme så skulle det blivit en öl. Kan ju inte komma dit kl 3 och stinka bärs! Jag är ju ingen pappa heller!
Annars idag har jag haft en date på Maxi inklusive fika. Väldigt glammigt! Men dock, har handlat det viktigaste och också fått skvallra lite. Jag var ju en halvtimme sen så jag hann bara med det allra viktigaste, får ta en ny tur i morgon troligen.
I kväll blir det body pump. Jag och min träningspartner har satt upp ett specifikt mål. Mona Sahlin tränar just body pump på lördagsmorgnar på "vårt gym" och vi ska klara större vikter än hon har vi tänkt. Det gör vi inte nu, vilket får oss att känna oss extremt tantmässiga. Fräsigt skulle man kunna säga!
Nu börjar det bli riktigt varmt...
Hollywoodlockar.


Gud vad mycket knäppt det finns på nätet. Den här lilla flickan lär ut hur man får hollywood-fluff. Fräsigt. Klicka här!

Dålig dag.

Mycket dålig dag. Ont i huvudet så att jag nästan kräks. Ligger stilla i sängen och stirrar in i väggen. Skönt ändå. På måndag börjar allvaret. Då ska det jobbas. Hur gör man då?