lördag 16 januari 2010

Sommar och vitt.

Jag älskar vitt. Och jag tycker om sommaren. Och jag längtar efter den nu. Kanske är det för att jag ska åka iväg på måndag. Så jag börjar bläddra i mina gamla inredningstidningar igen. Visst vill man ha sommar snart?!

SKITJÄVLAR!

Polisen Arlanda ringde precis. Hon glömde ge tillbaks våra leg. Så nu måste vi ut till Arlanda igen. Fan vilken succé! Jag är skitnöjd.

Fyrklöver i pass (eller pass del 2)


3 pass för 400:-/st och ett pass för 980:-

Imorse ringde min man till polisen på Arlanda (som utfärdar provisoriska pass) igen och kollade om vi kunde få fixa pass idag istället för imorgon. Eftersom han kom hem från Oslo i dag så skulle det passa utmärkt att fixa storas pass idag istället för att åka ut imorgon igen och sen återigen på måndag - när vi åker.

Efter en del övertalning gick det.

Så med förhoppning inom oss åkte jag och stora ut till Arlanda. Hämtade mannen. Åkte dom 10000 metrarna till polisen. Går in. Och:
"Hej. Vet ni att ni inte får hämta ut passet förrän i morgon?!"

Jag trodde jag skulle kräkas.
Det gjorde jag inte. Min man tog istället tag i situationen. Berättade för polistanten vem han pratat med som sagt att det var ok. Berättade vart personen hade lagt lappen där det stod att det var ok. Och framför allt, höll sig lugn.

Efter tio minuter går vi ut med passet i handen och 980 kr fattigare. Det är typ 2/3 av priset på det Mulberry-armband som jag vill ha.

Fast å andra sidan så kanske det är bättre att få med sig barnet på resan.

Å andra sidan så skulle jag vara skitsnygg i armbandet...

Förbättrad idé

Nu när jag tänker efter så känner jag faktiskt någon på Bring som kan fixa till ett bra budpris ifall maken inte har lust att cykla... Ni vet för min Candy Express. Kunde ha lite mjölk, alvedon och lite sådant annat akut som folk vill ha när de är sjuka också...

Ta hand om sina fötter.


En av mina fobier är när mina fötter är ofixade. Jag klarar inte av det. Och jag menar inte att dom måste vara supersuperdeluxe men jag vill inte ha dem "oskämsbara" i alla fall. Det har jag inte haft på senaste veckan. Idag gjorde jag slag i saken och det finns ingen hejd på hur skönt det är. Vanligtvis går jag på fotvård var fjärde/femte vecka men så har det inte blivit nu pga jul och nyår och lite annat kolikjock, så nu har jag fixat själv.

Precis i denna minut är fossingarna inkladdade i kräm. Nu känns allt jäkligt jäkligt bra.