måndag 21 september 2009

Jag har glömt en sak till...


I Fredags. När jag kom hem. Helt dött i hela Orminge. Helt dött. Som filmen I am legend. Ni vet när Will Smith är ensam på Manhattan. Jäkligt läskigt.

JAG HAR JU GLÖMT!


Ni vet det där tävlingsprogrammet som går på tv:n där dom ger en några bokstäver så ska man ringa in och gissa på ordet. I Tyskland har dom tagit det ett steg längre. Så här såg det ut när vi var i Münster. Ljuvligt. Fräsigt.

Inredning. Korg.

Från Dennys home. Ge mig. Tack.

Badrum

Snart är det dags för vårt nya hus att få en kostym. Då menar jag att underarbetet är gjort och golv ska läggas, kakel ska kaklas och så vidare. Jag längtar mest efter badrummen. Dels för att vi har gjort annorlunda val och dels för att kakelsättaren bara vill lägga 10x10kakel. Och vi har inte ett enda som mäter dom måtten. Faktiskt. Däremot 20x20, 60x30 och marockanskt elände. Mmm...
Som vanligt matar jag på med mina inredningstidningsbilder...

Utsikt när man badar. Fluffigt.

Lite fransk känsla över den här. Vet inte varför jag känner så.

Lite sjukhus goes fräsigt. Om ni frågar mig.

Dagens skrivbordslunch

Mmm. Äter jag SIA:s svar på Cookies and cream...

eller en sur sallad med fetaost och rödbetor. Gömd i glassbyttan?

Not so fräsigt!

Absolutely Fabulous

Dagens DN, Insidan (sid 18 i A-delen). En artikel om parterapi. Läs den, den är fullständigt fantastisk:
"Lisa får i uppgift att sitta i ett träd i skogen... Linus däremot får belöna sig själv med en tiokrona varje gång han struntar i att göra någon typisk föräldrasak, som att hoppa äver att dammsuga fast det är smutsigt. Pengarna får han sedan använda till att dricka öl med kompisarna."
Inget vi inte redan visste, men man blir lite skönt uppjagad ändå!

Status

Just nu verkar det inte som om jag kommer att bidra något vidare till höjningen av din dag, Ellen. Sitter i köket och löser korsord och bebisen visar inget som helst intresse för att se världen. Who can blame it, i och för sig?
Det kom en liten kusin i natt i alla fall. En pojke på 3395 gram. Har inte hört mig för om hela storyn än, jag tänkte ringa lite senare. Det kom ett sms vid 5.30 då jag som vanligt låg vaken med ont i ryggen.
Skulle haft städning idag, men Kerstin är sjuk så i morgon kommer det en vikarie. Får vänta en dag med rent hem.
På dagens agenda står att dammsuga bilen, hämta ett bokpaket på videoaffären (nya posten) och eventuellt om andan faller på; tvätta några fler fönster. En fullständigt rafflande tillvaro som ni hör.

"Jag har tur"


Gå in på www.google.com fyll i fräsigt och klicka på knappen "jag har tur". Voila

Uppdatering hus.

Om ni undrar vad som händer i vårt hus så snickras det väggar. Väggar här och väggar där. Det händer därför inget speciellt som är värt att dokumentera. Eller. Det är det väl egentligen men visa väggar som kommer på plats känns ointressant för alla förutom för mig och min man. Typ. Så därför: Det byggs och ja, thats it. Fräsigt är det i alla fall.

Regntunga skyar

Jag lovade bilder från lördagen igår. Jag ljög. Jag orkar inte lägga upp dem. Det är en blå måndag över ett regn-tungt Stockholm. Jag har möte från klockan 10 fram till lunch och jag är, inte bara omotiverad, utan också helt slut. I kropp. Och i själ. Jag noterar också att om bebisen (Annas då såklart) kan välja att komma ut en dag tidigare (idag) så kunde han höja standarden på den här dagen med 200 punkter. Kom ut bebis. KOM UUUUT.

För övrigt: På Östermalmsfronten intet nytt. Fräsigt!