tisdag 26 juli 2011

Några saker.

Imorgonbitti ska vi åka hemifrån strax innan sex för att åka till Nice. 
Jag har (som vanligt) curlat (min man) och tvättat allt och packat allt mitt och båda barnens väskor.
Såklart. Hur hade det annars sett ut tror ni? 
(Jag vet exakt hur det hade sett ut eftersom min man packade till barnen själv när han drog till Skåne en vecka innan min semester börjat. När jag kom ner dit så hade barnen ungefär 15 tröjor var. Lilla hade två par shorts. Stora ett par. Jackor hade ingen. Några kalsonger var med. Strumpor hade ingen. Inget var rent - förutom en hög av tröjorna då. Såklart. Som jag sa)

Nåväl. Min man har inte ens börjat packa. Och för en timme sen drog han iväg och spela golf. Ameh hallååååå eller...Vad är det för fel. 

Well well. Det viktiga är att jag är snygg (ligga i bikini på terassen) och att jag får dricka skumpa (första stoppet innan vi kommer till lägenheten) och att barnen inte är smutsiga. Då blir allt fint som snus. 

Angående vädret. Det känns okej va?:


En helt annan grej. Jag är lite sugen på en ny Louis Vuitton(väska). Jag har några väskor/necessärer/skor/plånbok/kalender därifrån. Jag är såld.  Men så ser jag vem deras nya ansikteutåt är:


Jag har svårt för henne. Tycker hon ser "smutsig" ut. Eller så beror det på att hon är en kopia på en gammal kollega till mig och Anna, som var smutsig. Jättejättesmutsig (mest i håret men lite här och där också. Tror vi.). Jag blir avtänd iaf.
Hermés kunde kanske vara substitut (ett eminent sånt) men då måste jag prostituera mig i resten av livet. Typ (jag lär inte gå för så mycket, på gatan, tror jag. Eller som en kille i Båstad sa till mig: Är du flata eller vill du ligga). Jag har iaf en kompis som jobbar på Hermés i sydvästra Frankrike. Även om jag fick (vilket jag inte får) inköpspris så har jag nog inte råd...

Nåväl. Lyxproblem. Imorgon ska jag flyga. Fokus på det. Flyga=dö. Jag måste vara full när jag flyger. Och jag kommer att vara det. 0645 på Arlanda.

Vi får se. Kanske kommer jag hem från Nice med en Louis Vuitton. Eller så gör jag inte det.

- I min lilla värld av blommor//Ellen

5 kommentarer:

Fräsigt sa...

Vindtjång!!= inte okej! Hermès it is!! Kram a

Sus sa...

JAg vill ha den ljusa väskan.

Med att betala 5000 kr för en, känns löjligt i min värld.

Synd.

Fräsigt sa...

I min värld är det inte löjligt men jag är ju störd. Eftersom jag använder dem tusen miljoner gånger och tilslut ser jag det som att den har kostat mig 0,05 öre per gång. :) /Ellen

Erne sa...

Du är sååå värd en ny väska efter allt curlande. Och jag är såå värd att få köpa en av dina avdankade då? Bra, tycker jag! :)

Pillargontanten sa...

Ha en härlig resa :)
Matilda hälsar och tackar!