måndag 19 januari 2009

Lunch

Idag åt jag lunch på Elverket. Jäkligt härligt. Ceasarsallad. Åt med en kompis som har en pytteliten bebis. Im in love. Ge mig en till bebis. NU. Minus graviditet, minus föda, minus sömnlösa nätter, minus trots. Men sen kan jag ta en till tack.


Fyller år

Tant fyller 36 idag. Det firades med fam Alm i lördags, med släkten igår och med svärisar ikväll. Paketen från barn och pappan går i aktivitetens tecken. Fick ett par spinningskor av min tvååring. Bra där. Kommer att få längdskidor av pappan. Också bra. Även om jag typ kommer att kunna använda dem kanske en gång i år om vi har tur.
Fnas.
Normalt måste man bjuda på tårta på jobbet när man fyller år, men jag håller en presentation på Skepparholmen i eftermiddag och slipper därmed. Hurra.

Inte så fräsigt

Min arbetskamrats grannes son dog under ett handbollsmål i fredags. Det var min arbetskamrat som fick åka dit och försöka lappa ihop sonen och få in honom i ambulans och så. Hon är nu i svår chock och så klart sjukskriven. Det kom tydligen blod precis överallt. Han blev bara åtta. Så hemskt. Jag mår dåligt i hela kroppen.
Hon umgicks med sina grannar ungefär som Ellen och jag umgås. Jag känner verkligen med henne, och med den andra familjen. Usch och fy. Satte lite locket på min födelsedag.

Träning.

Jag ska börja träna på gym igen är tanken. Mina val står mellan:
• Friskis och Svettis
• Sats
• World Class

Följande problem har jag nu råkat ut för:

Friskis och Svettis:
- Köper jag kort i Saltsjö-Boo (där jag bor) får jag inte träna i Stockholms innerstad (där jag jobbar) och tvärtom. Jag behöver båda. Måste ha båda alternativen då jag både vill träna tidig helgmorgon och lunch och kväll
+ Billigt. Typ halva priset mot dom andra alternativen

Sats: 
- Dyrt. Sen har dom ett kort som heter Guldkort som gäller i hela Sverige - jag vill bara träna i Stockholm. Då kollar jag deras Silverkort. Då får jag träna i Malmö/Helsinborg och Göteborg. EH? Finns i Nacka men blir en omväg.
+ Nära jobbet och att det finns i Nacka blir ett plus också

World Class
- Dyrt. Har inga pass tidig morgon i Nacka och då måste jag köpa kort som gäller överallt och då kostar det skjortan. Jag älskar att träna på morgonen. Anna träna i Saltis vilket blir en stor omväg
+ Finns en anläggning nära hemmet. Anna tränar på Sats och bor nära den andra anläggningen.


HUR LÖSER JAG DET HÄR? Eller ännu bättre. Hur tycker ni, läsare, att jag ska lösa det här?Resumé över helgen..

Taskigt med bloggande i helgen. Här kommer resumé....


Fredagen
AAAAAARGHHHH mina ögon! Mina ögon blöder. Jag blir blind. Lördagen
Champagne och fam. Trygg i ljuv kakafoni-symfoni

Mer lördag
Lyxoflärd.