fredag 31 oktober 2008

Halloween

Jo, när jag ändå är i gasen tänkte jag berätta om när det ringde på dörren en kväll för några år sedan. Förberedd inför läbbiga ungar som vill busa eller ha tonvis med godis, öppnade jag. Utanför står en tjock djävul, ful som stryk. Horn, cape, högröd och treudd... Problemet är att det inte är ett barn. Det är en farbror. Farbrorns barn står vid brevlådan 30 mter därifrån. Trick or treat frågar han. Eh? Hmm...vad ska farbrorn på 40 år göra? Kasta ägg på mig och lära sina barn hur man inte får göra eller kommer han lulla iväg och skämmas när han inte får något? Dessutom. Bor jag i New Jersey? Varför pratar han engelska när han i själva fallet heter typ Klas och jobbar på någon  typ ekonomiavdelning någonstans- Nåväl. Farbror fick 5 kr. Inget godis. Point taken. 1-0 Ellen. 

P.S. Varför skiten är understruken kan jag inte svara på.

Ägg?

Det talas om canapéer. Ganska fräsigt käk tex en dag som idag. Då talas det ju också om vaktelägg och löjrom. Inget konstigt i det. Eller? Funderar lite. Ganska festligt när man tänkt ett tag. en brödbit med små miniägg - som garneras med ännu mindre pytteägg. Gott men äckligt (äggligt?) om du tänker på det.

GALAPREMIÄR FÖR MOI MED...
Ja, som ni ser  så är det alltså galapremiär som ska gås på. Förut, när jag jobbade med film, sprang jag i tid och otid. Nu vet jag inte hur man gör längre. Jag kanske bara är för gammal för sånt. Precis som jag egentligen är för gammal för mitt jobb. Dock är jag precis i perfekt ålder för glamouriga dagar och champagne så det kanske ordnar sig. Nu ska jag packa ihop min sladdriga väska och börja färden dit vinet och vännen väntar... 
JO det stämmer. Vi är två som skriver på den här bloggen. Så man kan säga att du som läser det här får två för en. Du fattar vilken bra deal va? Jag säger det igen: TVÅ FÖR EN. Som värsta REAN!
Fredag. Halvdag. Skåpet är fullt av Plopp. Ifall det kommer små häxor och ringer på. Vill inte ha bus. Jobbar med några fräsiga kampanjer som kostar för mycket pengar.
Ikväll är det bio. Djejms Bånd. Gillar honom sådär. Lite för pretto. Men vin innan och drinkar efter löser nog det på bästa sätt. Om inte annat kan man sova så man orkar mer roligt. Det skall vara någonslags galavisning, fast det är efter premiären och klädseln är "fest". Ställer till vissa problem. Garderoben och jag är inte överens. Men just nu lutar det åt midjekort topp och beiga strumpbyxor. Om inte annat är det ett skönt statement. Vet inte riktigt vad det skulle vara, men fräsigt i alla fall.
För övrigt, var fasiken köper man frimärken nu för tiden?

UPPSTART!

Minsann... snart är vi igång...