tisdag 21 april 2009

Möte.

Det började 10 och slutade nu, 13.50. Undrar just om någon har jobbat åt mig med allt det jag borde ha gjort under tiden.
Jag undrar sa flundran...

Nollkoll

Intressant att komma tillbaka från semester. Jag förberedde en massa grejer innan jag åkte iväg och har bokat en massa möten till den här veckan för att ta projekt vidare. Bara det att nu när jag skall ha dessa möten så kommer jag inte riktigt ihåg vad jag tänkte när jag bokade dem... Festligt! Jag älskar att vara helt oförberedd. I och för sig kan man ju improvisera men det känns lite som att slösa bort både min och andras tid.
För övrigt, varför är det ingen som gör ens jobb medan man är borta?

Kallt som fan.

Ska på bröllop på lördag. Har köpt en vid sommarklänning som rymmer min växande mage. Tänkte att det kunde finnas lite ekonomi i det om jag kunde använda den i sommar. MEN. Det är ju inte sommar. Inte ens nästan! Kallt som fan!
Har köpt en matchande sjal, men man kommer ju att frysa ihjäl i endast det... Tyckte jag var så förberedd med klänning och present köpt och allting men nu måste jag ut på stan och försöka hitta en kofta. Damn!
Varför gifter man sig i april? Hon är ju inte ens gravid?! Fattar ingenting.
Fast det klart, det skall bli jättekul.

Voltaren är ypperligt för övrigt!

God morgon!

Slussen - äckligt som det är, bevare oss väl.

Imorse stod jag och väntade på tunnelbanan på Slussen (vidrigaste t-banestationen i SL:s nät).
Förutom att det luktar skumt och är äckligt så stod det imorse, en tillsynes, gentleman i sin bästa club-blazer, scarf i halsen och håret bakåt-kammat med en liten dos hårpomada i. 
Sen börjar han harkla. Han gurglar, harklar, samlar på sig och sen kommer den. Loskan from hell. Som farbron, helt sonika valde att spotta ut på tågspåret. Eh?
Får man göra så?
Mycket äckligt. Vidrigt faktiskt.