måndag 22 juni 2009

Nike.


Jag älskar högklackat. ÄLSKAR. MEN. Det krockar lite med mitt levnadssätt...
Jag brukar nämligen gå en hel del. Gå i 10 cm-klackar är inte helt hundra. Speciellt inte dom 5km-2 mil jag går om dagen. Så jag sätter på mig gympadojor och är okvinnlig istället. Idag kom jag på att jag nog måste inhandla ett gäng nya gympadojor och sneakers. Som jag kan gå i. Det blir mitt nästa inköp.

Djurgårdspromenad.


Lunchtid på sommaren är mysigt i Stockholm. Speciellt för mig som jobbar nära Stockholms "lunga". Jag och två kollegor tog vår sedvanliga runda på Djurgården. Mycket fluffigt. Motion och goj-prat samtidigt. Jag avslutade det hela med en lunch framför skrivbordet som jag blev bjuden på. Fräsigt. Inte lika fräsigt som att Fräsigt bjuckar på en Teddybears-låt me dock. Fräsigt.

Gratis låt

Gillar du Teddybears? Då kan du ladda hem deras senaste singel, som släpps på måndag här, helt gratis. Fräsigt.

Till nedladdningssajten.

Varje dag?


JA TACK!

Mer midsommar

Vi var på fräsigt midsommarfirande. Det var stång och dragspel, sång och dans. Det var fiskdamm för alla barn, lotter, pilkastning och en grill att handla från om man inte hunnit med sin lunch hemma först. Riktigt så där som det skall vara.
Klientelet vid denna stång var väldigt blandat. Sade till Ellen att här finns verkligen alla sorter. Vår egen sort något underrepresenterad, men eftersom vi ju trots allt var där så fanns den. Annars var det en drös ölmagar med rätt många öl innanför västen redan då (kl 13). Lattjo.
Vi satt på en filt och pimplade champagne, vilket gjorde oss klart avvikande.
Funktionärerna hade nog hunnit med sillunch redan i alla fall vad det verkade. HON vid fiskdammen var inte bara påstruken utan också orakad. På hakan. Värsta busken! Men det var väl inte så illa. Det som var illa var att hon inte kunde räkna. Det kostade 20 kr per person. Vi hade tre barn i kön och hon tyckte promt att vi skulle ha 20 kr tillbaka på en hundralapp. Det tyckte inte vi, men det tog en hel del övertalning innan hon till slut drog fram en tjuga till ur sitt förkläde.
Frid och fröjd och vackert väder var det i alla fall och dopp i poolen blev det också. Against all odds om man säger.

TV

Vi har pratat om en ny TV i flera år. Har bara inte blivit av. Inte för att vi inte har råd, snarare för att vi inte har ork. Så igår började ju rean och vi tänkte att vad fan, nu är det väl fasiken dags. Siba hade stort reklamblad i tidningen så vi åkte dit. Men inte skall man väl tro att Siba hade tänkt på att ha personal på reans första dag med stor annons? Nej, typ två killar på hela avdelningen varav en var total junis och inte kunde någonting. Vi gick därifrån utan TV. Återstår att se om det innebär att tjock-TV:n lever ännu ett par år eller om den åker ut lite senare i sommar.

Matvanor

Boo badet igår. Härligt. Lite picknick, sol och vattenstänk. Ligga och titta på båtarna som seglar förbi.
Alla barnen skötte sig och åt matsäck och nyttigheter. Alla utom vårt skall jag väl säga. Han skulle prompt äta kanelbulle först, sedan en halv macka och sedan en glass. Därefter skulle han äta upp de andras mat. Mamman är så nöjd! Not. Men den man ligger med får bädda heter det ju så jag får väl ta på mig det.

Enkät. Ny på ingång...

Det slutade iaf med att dom flesta åt sill i dill och några hade en Lars Norén-midsommar. Familjen Alm/Trygg hade det deluxe.

The devil within.


Det är jag det. Ellen Alm minsann. Sover man så till den milda grad - att man snarkar - ja då förtjänar man helt enkelt en bild på bloggen. Som det sovs. Jag väckte honom vid Slussen dock. Mycket vänligt av mig. Annars hade han suttit på ett bussgarage i Björknäs nu skulle jag tro.

God morgon

Ser ni någon buss?


Nä, precis. Det är för att det inte finns någon. Sommartidtabell betyder att det inte kommer några bussar. Någonsin. Tydligen.