fredag 7 augusti 2009

Risig blogg-dag från mrs Alm.

Dagens outfit: Ralph Laurenhandduk

Saker överallt.

Jag packar. Eller solar. Eller badar. Och går omkring i handduk.
Det är ungefär det som händer i mitt liv sen en vecka tillbaks. Egentligen borde jag, precis som Anna, shoppa. Fast inte kläder utan möbler eftersom vi har sålt en ansenlig mängd till dom som flyttar in. 

Men det får jag inte för min man. För det är dumt innan vi flyttar. Tydligen. Det märkliga i kråksången är att han åkte iväg för 2 timmar sen och köpte nya utemöbler. Jo, för ett klipp kan man tydligen göra fastän man inte flyttat än. Nya utemöbler ska vi tydligen bära med oss. 

Eller. Jag har visst shoppat idag. Jag har shoppat golvkakel och bestämt tapeter till huset. Via mail. Men det är skillnad. Det slipper jag ju bära med mig.

Bad hairday 2

Jag har en I phone, vilket för det mesta är en bra grej. Men kameran är så där. Försökte få en bild igår, men utan zoom bidde det rakt ingenting. Ni minns tussilagon med en bad hairday? Igår kunde jag matcha den med en skata med knullrufs i trädgården. Och nej, det var alltså inte jag själv utan en faktisk skata. Såg extremt festlig ut. Eller skabbig. I alla fall otroligt tufsig. Om den kommer förbi igen skall jag fyra av några bilder med vår Nikon så kanske ni får se den. Men den kanske har duschat och kammat sig tills idag, det vet man ju aldrig.

Vem blir inte glad av shopping?

Sjukt nöjd med dagens fynd! Det är rea på Best of Brands i Sickla. Allt som inte är höstnyheter går för 50%. Så jag har varit och shoppat lite. 7400 pixx har jag spenderat närmare bestämt. Ja, det är ju en nätt liten summa, men jag fick en del för den också:

En Bosskavaj
En "trenchcoat" från Marlboro Classics
En skinnjacka från Petroff
Tre blusar från Tommy Hilfiger
En kjol från Tommy Hilfiger

Det var det hele. Men vid ordinarie pris hade kavajen och kappan gått för mer än det jag betalade för allt sammans så jag är sjukt nöjd.

Slängde dessutom in 4 skjortor till pappan; en Tiger, en J Lindeberg, en Boomerang och en Morris.

Sjuuukt mycket folk var det i alla fall. Glad att jag inte kunde prova något (med tanke på magen) för kön till provrummen var milslång när jag var där.

Ja, nu är jag i alla fall redo för hösten och att sitta och amma och känna mig äcklig, precis som förra gången.

mr Alm+mr Trygg=golf. Eller inte.

Imorse tällde jag klockan på ringning för att min man skulle iväg på golf med Annas man. Nu ska dom inte det av någon outgrundlig anledning. Förvirrande eftersom jag då inte skulle behövt ställa klockan på ringning och fixat dom kartonger jag måste idag INNAN jag måste aktivera mina barn. Fräsigt. God morgon!