måndag 16 maj 2011

Sjukt oglamourigt!

1) Jobbade sent som fan idag. (Måste styra upp det faktum att det öser in kunder på mig fast taktiken från början var tvärtom)
2) Lilla och hans far/min man åker på solsemester om två dagar. Jag och Stora blir kvar hemma. (Vad fan hände?! Så här skulle det ju inte vara. Dessutom har jag ångest över att vara utan Lilla. Och i samma andetag undrar man ju lite varför jag jobbar till 1900 två dagar innan han åker?! Fiasko och prioriteringsproblem i kombo).
3) Kelda tomatsoppa. Vad är det för oglamourig middag?


Jag hann inte ens fota innan jag åt upp nästan allt. (Gris-Ellen)

Och nån gång ska jag nog ta mig till gymmet också. Kanske. Om jag hinner. Eller så lever jag mitt liv rund som en ost.

Nu te och sen raka vägen till sängen. Utan att passera gå!

- I min lilla värld av blommor// Ellen

3 timmars fri parkering

In 16:29:00
Ut 19:28:38
Nöjd. Jäkligt nöjd.Tidlös design

Mötte just en dam på Slussen som hade en exakt likadan tweedkavaj som jag hade på gymnasiet. Dvs 1990-1993... Kan garantera att min inte överlevde efter det. Men i vissa andra mindre slit-och-släng-inriktade garderober har den alltså överlevt. Och jag måste säga att även om jag inte skulle vilja synas på öppen gata med den på så var den inte så hemsk och ofräsig på henne. Men det klart, nu är den ju i det närmaste uråldrig och kan passera som retro-chic på sin väg mot vintage!! Bra där H&M 1990 för typ 299:-. Kan inte tänka mig att jag skulle ha lagt mer för en kavaj på den tiden. Tänk vilken valuta hon har fått för pengarna!!Gråtfest

Tant är på väg att träffa U och S, ett alltid lika kärt nöje. Målet är naturligtvis att få S att momentant glömma att R är död. Resultatet kommer att bli att vi gråter hejdlöst (jag har redan snyftat loss två gånger idag) och förhoppningsvis skrattar lika hejdlöst däremellan. Men R kommer att vara där hela tiden. Nä, men vad fan, nu gråter jag IGEN! Dålig start på peprally om du frågar mig. Å andra sidan kan jag om jag gråter färdigt vara så där sjukt krass att jag blir obehaglig, och det kan ju kanske vara uppfriskande.
Bebis A, som nu är 7 månader ska vara med så lite hålla gos hoppas jag oxå på!


Chat noir?

Insåg just att jag går omkring och ser ekivok ut idag... Absolut inte min mening, men jag har klänning, som inte på något sätt är kort eller utmanande, men jag har också trenchcoat och den är lite längre än klänningen. Resultatet blir att man bara ser trenchcoat och ben... Skulle ha tagit jacka, för det var inte så här jag tänkt mig det hela.


Det hjälper inte heller att strumporna är lite för ljusa och glansiga! Men det var dessa eller ett par svarta nätstrumpor, och ja, ni hajar ju! 7Eleven nästa!!
Men det klart, på jobbet har vi pratat om att starta en eskortservice för att ta det här med relationsmarknadsföring till en helt ny nivå (eller ja, det är ju JAG som pratat om det mest) så det är är kanske ett naturligt steg för mig bara?