fredag 15 oktober 2010

10

Tog ut kakan tio minuter innan den skulle varit klar enligt receptet. Ugnen är oxå stabil!Det är alltså inte en chokladkaka!

Så det så, sa Anna

Stark?

Skulle bara knacka loss några smulor mellan "tänderna"...Maten går sådär idag!

Så det så, sa Anna

På samma tema

Det här föreställer kalamataoliver. Mmmmm...Så det så, sa Anna

Rent

Efter tre rundor i diskmaskinen är barnets O'boymugg nu så här ren...Terrific!

Så det så, sa Anna

Fredagen den 15/10

började med en vacker utsikt och lugnt hav.


Sen kom jag till jobbet där "någon" bytt ut lappen som jag korrläste och la ut på bloggen förrut (note to self: länka till det inlägget).


Så. Jag tackade för det i enlighet med min uppfostran


Sen åt jag frukost 2.


Jo. För två frukostar är naturligt för mig nu för tiden. Hungrig jämt. Igår tänkte jag dra 3 mil. Orkade "bara" 2,3 mil. 3 mil får bli när jag köpt nya löparskor som bär mig hela vägen...
Sen åkte jag hem och öste i mig 1 glas vin och 1 glas öl. Lämpligt och bra!


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Småpraktiskt

Eller sjukt jävla superirriterande. Vår diskmaskin funkar bäst om man först har diskat det man vill diska i maskinen för hand. Praktiskt eller hur?
En Miele från typ 1985 så den har väl gjort sitt i och för sig. Till farsan som också har en Miele från det häradet sa de att det lönade sig bättre att laga den han hade än att köpa en ny för de gamla är så bra. MMMmmmm, låt inte maken höra det. Vill inte ha kvar den här bruna en sekund längre.
Å andra sidan hittade inte ens Miele en tekniker som fattade hur han skulle laga deras maskin så det löste sig på det viset ändå!

Så det så, sa Anna.

Sol i hjärtat...
Var ute på prommis igår. Då såg världen så här härlig ut. Men jag glömde att dela med mig. Idag verkar den se lika härlig ut om än något kallare.
Det är fredag.


Så det så, sa Anna

Tur i oturen

Alltså, jag har tänkt. Helt knasigt tänker ni. Jaa, precis.
Men vilken tur ändå att det var just gruvarbetare som blev instängda i gruvan. Alla andra hade ju fått sjuuuuk panik och inte klarat av en halv dag där nere. Men gruvarbetare är ju vana. Så det var ju tur i oturen det liksom.
Jo, jag inser att det knappast varit sannolikt att någon annan skulle varit nere i en gruva på det djupet så att det knappast kunnat vara någon annan som blev instängd, men ändå.