måndag 25 juni 2012

Packar...

...Typ!
Ser ni inte hur hårt jag jobbar??

Ute i god tid

Nog för att vädret och temperaturen lämnar lite övrigt att önska, så tycker jag väl att det här var att vara ute i lite väl god tid!Sommaren har ju inte börjat, och vi ska redan tänka på julen?

Back to the Start

Den här filmen vann Grand Prix i Cannes Lions kategori film.
Filmen heter "Back to the start" och visar snabbmatkedjans Chipotle Mexican Grills filosofi med råvaror som kommer från ett hållbart jordbruk.Well done reklambyrån Creative Artists Agency i Los Angeles.
Se och njut.


- I min lilla värld av blommor/Ellen

Bra början

Har semester den här veckan. Den börjar bra!Står på perrongen i hällregn (hell-regn!) och väntar på tåget som ska ta mig till jobbet.
Två sista-minuten briefer som kom i torsdags samt mitt behov av min egen närvaro i ett av mina team gör att det blir så.
Men jag ska bara ta någon timme nu på morgonen och sedan göra några ärenden och sedan ta ett arbetsgruppsmöte efter lunch. Det får räcka. Sedan sticker jag och barnen till Nyköpingstrakten i morgon.

Dagens sommaroutfit:

Jacka: Tretorn vår/vinterjacka.
Tröja: Långärmad från HM.
Byxor: Samma byxor som jag använder på vintern.
Skor: Kängor.Bra. Fint. Perfekt sommarväder. Nu åker jag och jobbar, tackochlov.


- I min lilla värld av blommor/ Ellen

Och nu då?

Skulle kolla vädret i Nyköping. De har en klass 1 varning för rikligt regn utfärdat. Tryckte på att läsa den och nu kommer jag inte tillbaka.Trycker man på "i" så kommer man till en förklaring av de olika typer av varningar som finns.
Men det finns ingen klar eller tillbaka. Har tryckt, dragit och smetat lite överallt men inget händer. Det hjälper inte att gå ur appen heller.

Hur tänkte ni nu, SMHI?