fredag 1 oktober 2010

Date till nästa vecka?

För övrigt en bra dag idag. Föreslog en oarkeftermiddag för en mamma från gamla dagis men då var hon redan på väg till Nyckelviken så det blev det istället. Vi skulle grilla korv så ett snabbt stopp på Ica i Tippen. Där träffade vi en av mina Karinar så date till nästa vecka bokades. Bra det.
Kom till Nyckis och korvgrillning inleddes. Den blev aldrig varm men smakade okej ändå. Varmt blev det dock i solen så allt var ljuvligt. Barnen sprang omkring bland djuren.
Vid grillen träffade jag gamla grannen så date till nästa vecka bokades. Bra det.
Efter korvgrill så blev det Sickla och tidigare inlagda skor inhandlades. Detta följdes av ett monsterfika i lyxens tecken; bullar, macaroons, brownies och chokladbollar samt kaffe, lemonad, äppledryck och Ramlösa. På två mammor och två barn.
Därefter hemåt. Men inte förrän date till nästa vecka bokats. Bra det.
Nu är barnet ganska trött efter en lång dags lekande. Hurra! Mer sittande för mig...


Så det så, sa Anna

...And we're off!

Efter ett par glas vin så ska vi nu äntligen fira att Bubbis är över året och jag har förståndet i behåll (någotsånär).Så det så, sa Anna

Dagens inköp

Jag som bara skulle henka en annan mamma in i affären. Men regn och rusk är i antågande så varför inte? Bra att ha!Så det så, sa Anna

Om att ljuga för sig själv.

Jag är hemma idag. Jag fick det för min chef och jag hade nog inte orkat något annat. För hur mycket jag vill intala mig så mår jag nog inte helt bra. Tog tempen nu tex. 37,9. Och inte bara 37,9 för jag har 37,9 samt en svärfar med dam på ingång. Och inte bara det utan även min mans bror. Så totalt sett har jag 37,9-svärfarmeddampåingång-ochminmansbror-ochdetskavarafinthemma-ochdetbehövdeshandlas-och-Storakissade-i-sängeninattigen(=tvätt).

Bra. Perfekt.

- I min lilla värld av blommor-liar-liar-pants-on-fire-Ellen

Bebisen har gjort en barnet

När vi bytte till ettårsvällingen för barnet drack han glupskt och nöjt. Då dristade jag mig till att köpa ett storpack för dryga hundralappen. Bra grej eftersom det är fyra paket och varje paket annars ligger kring dryga fyrtiolappen. Sedan den dagen drack han aldrig välling mer.
I tisdags handlade jag ett storpack till bebisen och sedan dess har han inte velat ha. Typiskt! Jag är i och för sig nöjd, för han klarar sig gott och väl utan. Men ändå. Dyra ungar.


Så det så, sa Anna

Förvirrad?

Ska det här vara här?Blev en gnutta förvånad själv, men tydligen anser i alla fall jag det eftersom jag ställt det där. Som tur var hade jag ett ärende där efter bara cirka 10 min. Annars hade det blivit stående till lunch. Ja, ja, man kan inte lyckas jämt!

Så det så, sa Anna