lördag 5 september 2009

Zlatan. Zlatan. Zlatan. Denna fräsiga karl


Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Han gör ALDRIG ett normalt mål. Han är typ lite för lång för fotboll och gör ALDRIG ett klassiskt rakt-på-sak-mål. Han sladdrar runt, fladdrar, dribblar, vimsar och så blir det mål. JÄMT. Han är fantastisk. Och även om han ser ut som matadoren på julafton så är han ju faktiskt JÄKLIGT stilig när han är så här bra. Bra Zlatan. Kämpa Ungern...

Annas bebis!

Om typ 2.5 vecka ska Annas bebis titta ut (ev. har hennes man något med saken att göra också). Jag är mer nervös än henne skulle jag tro. Har hon inte bloggat på en dag, som idag, så känner jag panik.
ANNA. MEN SITT INTE BARA DÄR. GÖR NÅGOT!

Set me free why dont you babe...fräsigt för att citera Kim Wilde

Nyupphälld champagne och fotboll


...i Orminge Centrum ikväll. Jo jag tackar ja! Ta med sedeln dit du kommer. Bra där Ellen! Fräsigt.

Avocado

Jag kommer få en avocado-chock så mycket avocado som jag äter...Det är iaf löjligt gott. LÖJLIGT GOTT! Fräsigt.

Uppdatering hus

kommer här:

Väggar. Här kan man se början till skafferi samt del av kök och matrum


Utgång mot den blivande terassen...

Skjut mig.


Det här är ett förträffligt litet flygplan. Kostar ca 30 kronor på flyget och håller i det oändliga. Lampor blinkar och det låter som när ett plan startar.

Nu har barn 2 tvättat planet i handfatet, eller "mamma, planet ä smussigt lulen lullal inte men nu lull,lull,lull,lullal dom jättefott. Jättefott mamma".

Det som också har hänt med planet är att det låter hela tiden. Det går inte att få stopp på det. Planet har duschat men även mekaniken som man drar igång helvetet med och som sen ebbar ut av sig självt. Det ebbar ingenting just nu. Alls. I allafall inte ut. Jag har kastat den i golvet. Jag har försökt mecka med diverse tillhyggen. Jag har slagit den med kaveln. Ändå står den där och blinkar. Och låter.

Fräsigt.

Spont

God morgon.
Vi ska ha trä på några inomhusväggar hemma. Antingen ohyvlade plankor eller spont. Eller nåt annat. Jag, i hela min praktfulla blonda kalufs trodde att antingen tar man just ohyvlade plankor. Eller pärlspont.
Så är det inte. Snickaren som bygger vårt hus har skickat oss till Bygg-Ole för att bestämma oss vad vi ska ha. Det finns tydligen många fler modeller att välja mellan. Meh.

Så snart ska vi alltså åka iväg och leta trä till huset. Jag vet inte vad som är mest intressant. Om det är att lyckas klura ut vad vi ska ha eller om det är att barnen ska med och jag fortfarande är lite sjuk...Fräsigt.