tisdag 14 september 2010

Kärlek!

När jag slår i knät och svär en harrang med svordomar och dan efter dyker ett blåmärks-hjärta! Då är kroppen fylld av kärlek.Sleep tight!


- A bientôt// Ellen

Booty express

Jag och Anna har kört ett mördarpass. MÖRDARPASS! Sen kom jag hem, duschade och packade lite till Aten och nu ligger jag här.Och så får det bli för jag tänker att om jag får med mig pass, lite kläder och kontokort så borde resten lösa sig.

- A bientôt// Ellen

Om att vara mamma.

Stora är sjuk. Han ringer mig till jobbet från sin mobil som han har fått av sin morfar (tack så jävla mycket pappa). Han ringer inte en gång, inte två, utan 518 gånger. Han längtar efter mig, han vill fråga om han får en glass, han vill veta när jag kommer hem. Osv. Vid 1630 ger jag upp och åker hem. Jag hinner inte ens kissa - så fort vill jag hem. Stora har nämligen ringt och gråtit och vill att mamma kommer hem. Jag väljer med hjärtat och åker hem.
Jag ska träna vid 1930 och måste äta innan och helst inte för nära träningen så att jag kräks. Men.
Det var länge sen, sen jag satte mig själv i främsta rummet.
Så.


Jag börjar med att plocka upp i hallen (jag måste kissa), det som "den" som vabbar inte har gjort. Sen sätter jag på en tvätt.


Jag ska ju resa bort i övermorgon. Jag måste ju ha kläder. (Och fuck, jag måste kissa. Nu.)
Sen har jag tydligen lovat barnen att spela lite pingis.


Så det gör jag fastän jag behöver kissa.Men. Varför ligger det mer kläder och oöppnad post på matbordet? Och varför har jag inte kissat?


Och varför är inte tvättmaskinen påsatt men full? Och varför är inte jag full? Nu måste jag sleva i mig min mat på stående fot. Och-javisst!


Jag måste ju kissa oxå. Jag får göra det medan jag sorterar posten- A bientôt// Ellen

Senast lästa

Finns inte på kartan av Carin Hjulström. Lite småtrevlig underhållning sådär.
Om beskrivningen av undervisningen vid journalisthögskolan är verklighetstrogen så verkar set vara rena rama dagis. Tur att man trots allt tänkte om.Så det så, sa Anna

Dagens noteringar

1) Slussen är fortfarande det äckligaste stället i stan. Det sitter alltid mer eller mindre tuffsiga människor där och duvorna äter kräk. Blä.


2) Den här lappen sitter vid vår ytterdörr. För det första; vi har ingen vaktis. För det andra; om några fönster är öppna så är dom förmodligen inte stängda. Eller?- A bientôt// Ellen