lördag 14 augusti 2010

Mosebacke.

Herregud. Tant gammal.


Fast jag fick visa leg i baren. Heja barfarbrorn som frågade mig och inte tjejen innan som var född 89! Hon garvade. Jag var nöjd.

- A bientôt// Ellen född 1973

Kläder.

Jag trodde inte att jag skulle använda kläder idag i värmen. Men nu ska jag bort så då är det bara att klä på sig.Och det gör jag i en beige klänning/tunika som jag just fick av min mamma.


Mamma. Hon kan hon.


Och mina favoritskor från Lafayette i Nice. Dom har tagit en livstid att gå in känns det som. Dock var det värt varenda minut.
Nu - till vänner med språng.

- A bientôt// Ellen

I skuggan i Nacka 13.34
- A bientôt// Ellen

Utsikt 16.35, lördag.

Uppåt; molnfrittHöger; havet.
Vänster; lavendel, madrass, trappa upp till annat etage på trädäcket.Rakt fram; ben, trappa, halvmålat räcke.


- A bientôt// Ellen

Pressa.

Pressapressapressapressapressa!


- A bientôt// Ellen

Dividerar med mig själv.

Du har huvudrollen i ditt liv. Det glömmer du inte bort va? Att du ska komma ihåg att ta hand om dig själv i första hand så att du på så vis kan få dom runt omkring dig att må bra utan ansträgning?

Idag är det lördag. Det är också 2 dagar kvar tills jag börjar arbeta. Jag känner varken ångest eller lycka för det. Jag känner ingenting. Är det bra eller dåligt?
Först tänker jag att det är tur att jag inte har ångest över att semestern är slut. I nästa veva tänker jag att det är ju hemskt att jag inte känner att det ska bli skitkul att gå tillbaks.

Jag kanske har för höga krav? Eller borde göra något helt annat och ta livet till en ny nivå? Eller är det så att det här med min huvudvärk (ni som följt mig vet att jag ju varit sjukskriven pga den i två månader. Dock har jag fortfarande exakt lika mycket huvudvärk idag. Fast jag är inte sjukskriven då.) fått mig att fundera om det är värt det.

Jag drar ut och springer så får vi se om det rensar tankarna en aning. After all - det är en ljuvlig dag där ute.