onsdag 27 januari 2010

Vinterchock!
Ja men vänta nu?! Vad hände nu? Låg jag inte vid poolen för 3 dagar sen?

- Posted from Ellens iPhone

1700-tals gardiner.

Gardintyg. Jo visst. Randigt. Blått. Vitt. Inte en högoddsare...

Nu, snart 3 månader efter inflytt i vårt nya hus så ska jag ta tag i gardinbiten. Tydligen har jag bestämt mig för att sy upp skiten själv. Jag fattar inte hur jag tänker. Jag kan inte sy. Jag tror inte ens att jag tycker att det är roligt att sy (även om det var kul att sy upp lampskärmarna).

10 gardiner i 3 olika storlekar. Ni som tror att jag kommer att kasta ut symaskin, tyg, tråd och stänger tycker jag ska börja satsa pengar redan nu. Det är INTE en högoddsare om jag säger så.

Kör så det ryker Novair.

Eller far åt helvete. Det här är resultatet av hanteringen av vår barnvagn som vi märkte när vi kom fram till hotellet på Fuerteventura.Vi kontaktade kundservice som säger att vi skulle sagt till på flygplatsen. Men eftersom vi inte märkte det på flygplatsen så kunde vi kontakta personalen på hotellet - efter många om och men. Men ingen på hotellet visste eller fattade nåt. Så nu måste jag åka och hämta en barnvagn som jag köpt på Blocket. Novair. Ni vet vart ni hamnar. Check yourself out on the list to the right.

Film.

Jag älskar film i alla former. Eller gjorde. Förut älskade jag skräckfilm (förut=ca 3 månader sen). Nu klarar jag inte av det av någon märklig anledning. Nu vill jag se lite smalare filmer från andra länder än USA. Som tex den här som är på tv nu.Paris heter den. Jag drömmer att jag är där.

Fast egentligen sitter jag i en soffa i Nacka. Helt okej det också. Fast det är ju inte Paris, Rom eller Barcelona på något vis. God morgon