torsdag 11 november 2010

Ahaaaa

Ameliagåtan har fått sin lösning. Det är Amelia själva som skickar den till mig. 6 nr ska jag få och sedan vill de att jag fyller i en enkät. Idag kom två nr till. Gamla. Får vara nöjd att jag aldrig köper den själv, annars kunde jag ju ha betalat för en tidning jag ändå skulle få.
Ögnade igenom den förra. Ska väl kanske åtminstone läsa dessa. Kanske inte. Vi får se.Så det så, sa Anna

Pissigt trist

Händer ju typ ingenting just nu. Därav så få inlägg från mig. Bebisen har väl idag börjat gå i och för sig så det kanske kan räknas som något lite grand. Men han är ju tvåa så det räknas inte riktigt.
Tillvaron är annars mest full av pyssel kring barn. Matsäckar, filmer som skall startas, pausas, startas om, hittas på youtube, lego som skall byggas, bad som skall badas, mat som skall lagas, mat som skall matas, kläder som skall klädas, kalas som skall fixas osv... Börjar bli lätt less... Men som maken säger "jag kan ju ta och vila mitt på dagen, till skillnad från honom". Jojo.
Ikväll hägrar body pump kl 20. Vill inte men det måstes. Jag hade helt glömt bort och gick och närde en liten tanke om att ta ett par glas vin ikväll, men min träningspartner hade visst inte glömt och tänkte inte alls på vin. Rackarns!

Dagens största glädjeämne, bebisens gång till trots, är en klänning som inhandlats på NOA NOA idag. Heja mig.

Jobbskadad.

I mitt jobb korrläser jag väldigt mycket... Jag kan inte låta något vara...som den här reklamen som jag just möttes av på nätet:

Charlotte Pirelli? Kommer det någon som heter Charlotte från däckföretaget Pirelli? Eller är det Perrelli dom menar?

Förresten. Nu när jag tänker på det. Hela texten känns blä. Den hade inte gått igenom min kvalitetssäkring iaf.

Mmm...

- I min lilla värld av blommor //Ellen

Petter!


Det här är väl en stilig karl. Han verkar vara en praktman. Genomtänkt. En riktig karlakarl och oerhört fluffig pappa. En röst* som är att dö för och stilig. Jättejättestilig. Jag är kär i honom på avstånd. För inte så länge sedan jobbade en kollega med honom på en plåtning. Jag hatade varje sekund jag inte var där.

Jag vill inte byta ut min man. Mot nåt eller mot nån. Men.
"Tänk att ha en man (Petter) i byrån
I en ask bland massa grejer..."**

- I min lilla värld av blommor//Ellen


*Jag går så jäkla mycket igång på djupa manliga röster. Jag gick igång (och gör det fortfarande) på min mans röst när jag träffade honom. På dagarna har jag en copy på jobbet som pratar med helt fantastisk mörk, manlig röst. Jag kan sitta och bara lyssna dagarna i ända.

** Min man garvar åt mig. Han gillar Petter också.Picknick i bilen!

GOD MORGON!


Övertänt var det här, efter en timmes PT. Och är jag övertänd så krävs det frukost av rang.


Nu kör vi, torsdagen! Bring it on!

- I min lilla värld av blommor// Ellen