söndag 15 maj 2011

Hej!

Här sitter jag nedsjunken på en köksstol.Sjukt osminkad och nybadad och trött och rätt ful också nu när jag ser mig själv. Jag tittar på:


P.S. I love you.
Jag fattar inte ens varför jag ser eländet. Den livar ju inte direkt upp stämningen och jag känner mig lite låg redan. Äh. Jag går och lägger mig.
Bums.
Istället.
Imorgon börjar en ny härlig vecka. God natt!

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Simpel söndagsmiddag

Grillad kycklinglårfilé, dito halloumi och en bulgursallad med balsamvinäger...
Skitenkelt och ruggigt gott!


Och så lite rödtjut på det. Bourgogne förvisso men det duger väl åt tant...Dammsugningen och våttorkningen blir uthärdligare då!

Ludet

Emmaljungan faller sönder i sina beståndsdelar. Klarar inte riktigt två barn verkar det.
På dagis säger de att ryggstödet ramlar ner när bebisen sover så han nästan går i backen. Därför har jag rotat fram den gamla resevagnen i garaget. Den nya går inte att fälla ryggstödet på nämligen. I gengäld blir den liten och ryms i en väska.
Men åter till den gamla. Som jag uttryckligen minns att jag skrubbade rejält på sommaren innan bebisen föddes. Därefter har den använts till typ ett par julpromenader. Nu växer det brunt ludd på den. Ypperligt!


Så aftonen blir skrubb, skrubb och skrubb! Utöver det vanliga lakansbytet, barnbadningen och allmänna städet... Men först! Käk...
Eller nej, innan det vika tvätt! Sedan käk.Askungen! :)

Pytte!

På kalaset finns två par så här små fötter!Eller så har jag groteskt stora händer!

Kalas!

Det blir en aktivitetsfylld söndag idag. Efter ett par timmar på Grönan åkte vi bara hem och plockade upp ett paket och nu är vi på väg till kalas.Kortet hade jag egentligen tänkt till något annat, men det funkar säkert till en femårig tjej också! Barnet sover i bilen, annars hade jag tänkt att han skulle ritat något fint...
Jag vet att det ska finnas föräldrafika, hoppas de har mycket för jag har ett extremt blodsockerfall just nu...
Maten på Grönan är ju inte mycket att hurra för.
Det artar sig...

Åkband påDet har slutat regnaNåja, nästanOch jag och bebisen väntar på pappan och barnet som ska åka nyckelpigan...Det är hyfsat mycket finanskillar i märkesregnjackor här...

Och så jag som inte ens lyckats prestera en ordentlig filt till bebisen utan han sitter under två minimala barntröjor. Heja Succémamman!

Vilken härlig dag!

Regnet öser ned och morsan har lovat barnen en tur till Gröna Lund. Perfekt! Men det lär ju inte vara så mycket kö i alla fall!Enskilda bjuder på VIP-dag, och är det VIP så är det jag. Gratis är gott!