tisdag 12 januari 2010

PARADISE HOTEL.

Allvarligt. SKJUT MIG. Vad är det hääääääääär? Det gökas. Det röks. Det sups. Jag kanske är gammalmodig även om jag "bara" är 36 år. Men allvarligt talat. Hjälp. HJÄÄÄÄÄÄÄÄLP!

Dagens tips!

Om du är torr i hyn så smacka på den här. Hawaiian Tropic lime colada body butter. Deluxe. Du kan köpa den här!*


* Hej Eleven och/eller Hawaiian Tropic. Vi har just länkat till er sida. Ge oss alla era reklampengar eller hejdlöst med fräsiga produkter. Tack från oss på Fräsigt!

NY STIL PÅ FRÄSIGT-bloggen

Ni som hängt med ett tag vet ju att vi ändrar färgen på bloggen efter årstiderna. Nu har jag taffsat på inställningarna även fast det är Anna som är duktig på det. Hon kan det här men har inte tiden just nu. Så jag skulle lägga mig i. Och se hur det vart. Fiasko. Anna kommer säkert ordna upp sidan lite grann igen så fort som möjligt. Fortsätt läs så kör vi vidare så länge.

Så här ska ett nystädat hallgolv se ut.Fasiken vad skönt det är med ett nystädat, citrusdoftande hem. Nåväl. När jag precis skulle äta lunch kom mäklaren som sålde vårt förra hus. Jag öppnade dörren och skrek: OM MR ALM HAR RINGT DIG OCH SÄGER ATT VI SKA SÄLJA SÅ ÄR DU INTE VÄLKOMMEN! Han tittade på mig och sa att huset bara skulle värderas. Då såg jag min chans och sa: Ge mig någon som köper skiten för 17 millar så får du allt inkl min man, kläder och barn.

Om det inträffar så hittar ni mig på Rivieran from tillträdesdatumet. Om inte innan.

Här är dom ju!

Alla mina vita blodkroppar. Sorterade i fina rör med bjärta färger. Nu ska vi se hur många dom är och varför dom inte räddar mig från rödablodkroppsförfallet...
Vart är mina vita blodkroppar?

Om man skulle masa sig till duschen då för att gå till doktorn och se vart mina vita blodkroppar är och varför jag är prickig på selektiva delar av kroppen. Och varför jag går som en kärring för att vareviga del i kroppen gör så ont att jag nästan spyr.

Mycket mycket intressant. Jag återkommer med svaret efter 1230 när doktor Ulf (som ser ut som Leif GW Persson - hallelulja) har synat mig i sömmarna.

Nu får det vara nog. Nu vill jag jobba igen.

Enkätresultat samt ny uppe. Glöm inte att rösta.

Era svar:
Dom flesta av er känner att dom måste följa Fräsigt. Vilket i sig - är jäkligt fräsigt. Sen finns det några som råkade hamna här men som om ett tag kanske inte kommer att kunna slita sig. En liten stackare gör research. Och vilken referensbank du har tagit dig till sen. Även det - fräsigt.

Missa inte vår nya enkät. Jag vet att vi har många många många fler läsare än dom som röstar. Kom igen!