fredag 3 juni 2011

På Pontan som Ellen säger
Dricker någon slags rosé som smakar röv ungefär. Nästa blir en Bolly, så här kan man inte ha det!

Jovars...
Några öl eller vinare eller så på det här så...

Ja, jag går så jävla igång!!!

Gaaaah! Petter!


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Mmmmm...

Det finns en anledning till att jag inte har hotpants. Det är att jag tycker att världen klarar sig utan mina lår... Dessa tösers lår har en annan uppfattning verkar det. Mina lår klår ändå deras med hästlängder. Men jag är ju inte 20, och förstår bättre.


Ja, jag har stövlat runt på stan i hotpants och typ combat boots. Men jag var ju tajt och brunbränd... Och 500 år yngre.
Jag inser nu när det är publicerat att tjejerna ser tajtare ut än vad de är så hela det här inlägget är bara knas. Men skit samma!

Yteffektivitet
Bra där! Inte onödiga hyreskronor för toan!

Det tankas!
Tompa!


Skumpa!


Lyncha!


Plumpa!

Det dundrar in grejer

Hmmm

Hungrig och törstig. Borgar för en kväll i sus och dus...
Då kör vi!
Herrarna ville sitta inne så vi sa okej eftersom det är närmare baren!!

Nu kom förrätten, innan vi ens beställt. Jäkligt najs. Ja, med tanke på att det var det vi ville ha...
I väntans tider
Väntar på Ellen med Entourage och ser ut som en sann övervintrad morsa med väska från 06, halsband från 05 och så vidare. Bara spretlugg som saknas!!

Grill Ruby och Petter.

Alltså. Drömkväll. Jag, man och mans bror åker bil och ska just parkera bil på söder och Anna är på väg in från sitt håll. Först middag på Grill Ruby och sen Petter på Grönan.

Jag har bara en fråga.
Varför har jag lugg när jag egentligen inte har någon?

Ridå.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Vansinne!
195 spänn! Men den är bra och stekta barn är mindre bra så det får väl vara värt det! Men jag är en jädra sucker!

Fick lov att sadla av!

...Om att rida runt på höga hästar!

Sedan midsommarafton 2007 har maken fått äta bajs för att han slarvade bort barnets gröna mjukishund. Den försvann och kom aldrig till rätta trots ett idogt letande från min sida.
Idag glömde jag bebisens råtta på skoaffären på Tippen. Ringde och såg till att den fanns där men ändå. Fick be maken att åka och hämta... Misstänker att jag kommer att få äta upp det trots att den inte är bortslarvad bara kvarglömd.
Asch, jag slänger mig i en däckstol på gräsmattan och gör det enda raka i en dylik situation - knäcker en cider!
Skål på er!
Kan inte hjälpa det

Även om jag vet att denne man sägs vara en riktig mullig mansgris kan jag inte hjälpa att jag tycker att han är stilig. Så länge man slipper höra dialekten... Lite som Beckham. Han är snygg tills han öppnar munnen!Ögonen är ju helt otroliga!

Men istället för fotboll blir det nu att glo på Ellens kärlek istället. Men det är okej, jag får ju umgås med min kärlek Ellen! ;)

Insmugen på jobbet...

har min egen lilla fest. Jag har lämnat Stora till morfar och fru. Och sen smög jag hit för att göra klart mitt to-do så jag kan slappna av resten av helgen. Jag har egen liten fest som ni kan höra.
Deluxe.


- I min lilla värld av blommor//Ellen

Jo det blev ett dopp!

Det blev så hett här i solen att jag blev tvungen att svalka av mig! Underbart!!Nu soltorkar jag på balkongen. Hade gärna legat på bryggan men bebisen hatar sin flytväst och barnet sover fortfarande...

Men låna inte ut då!
Vi hade skolavslutningarna på matsalens utetrappa. Det gick bra det med. Särskilt i årskurs två då jag både fick sjunga solo och dansa...med Dag. Jag dör fortfarande lite grann vid tanken... Inte på stackars Dag utan på uppträdandet givetvis!

Sämre kan man ha det!

Golfänka idag och visserligen uppe tidigare än jag önskar, men jag måste ändå vara nöjd (och precis då får bebisen av korken på en colaflaska och häller ut 2-3 dl över bordet och en av de stoppade stolarna, så min lugna stund får ett visst avbräck...) att jag sitter i lugn och ro i gassande sol på balkongen och läser tidningen. Jag älskar sol! Vid 45 kommer jag att vara ett snustorrt skrumpet russin, men det är då det. Nu mår jag bra och är endast lätt förfallen!Ska jag ta ett dopp från bryggan? Tror fasen det...Får väl anledning att återkomma i den frågan!