tisdag 7 september 2010

Booty express.

Jag och Anna har kört Booty express på gymmet. Vi träffades lite innan för att vi skulle "förbränna lite" för dom passen vi går på förbränner man inte så mycket. I vanliga fall.

Well let us tell you. Går du på ett booty-pass. Då förbränner du.

Hell.
Ridå.
Godnatt.


- A bientôt// Ellen

Bajsstockholm.

Är det någon mer än mig som känner av bajsdoften som ligger över Stockholm? Vad är det? Det känns överallt. Dock har jag en väldigt känslig näsa...

Men dock. Gräsligt!

-À bientôt //Ellen

Lämplig barnvisa

På bebisens gåstol finns en grej med ratt som man kan sätta på eller ta av. Mest är den av, för denna grej spelar också en oändlig ström med musik; olika mer eller mindre kända "barnvisor" som Blinka lilla stjärna och Yankey Dooley så. Men en del känner varken jag eller maken igen. Så i söndags kom farmor och farfar över och plötsligt utbrister båda samstämmigt till en av dessa visor:

Min far
Han har
En halvliter brännvin kvar
Min mor
Hon tror
Att flaskan är full med snor

Eh, jaha. Vackert. Och så lämpligt. Kanske för en sexåring men de flesta gåstolar används nog mest av något yngre barn. Men det kanske finns någon alternativ text oxå.
I vilket fall som helst så har den etsat sig fast på min hjärna och jag sjunger den nonstop. Nice themesong!


Så det så, sa Anna

Festligt

Sitter på Maxis parkering och låter bebisen sova. Var meningen att jag skulle byta några nappar - har råkat köpa latex fast bebisen vill ha silikon - men bebisen somnade på väg till dagis. Tänker att det är lika bra att låta honom sova eftersom jag ska på Forum sedan och där lär han inte göra det.
Nå i alla fall, efter att jag parkerat tittar jag ut genom framrutan och i bilen mittemot sitter en annan mamma och gör samma sak. Så nu sitter vi här vid varsin ratt och stirrar på varandra... Fräsigt!I Golfen under min p-skivereflektion

Så det så, sa Anna

Twitterinlägg.

Det luktar tvättmedel på Skeppargatan. Lycka. Här ska jag stanna för alltid tror jag.

- A bientot//Ellen

Kropp.

Godmorgon! Jag ligger just nu i badet och undrar vart havet tog vägen.

Bedövande vackert och lite trollskt.

Igår hade jag dejt med min PT. Och.
Det skulle köras lungt.
Och.
Vi har olika definitioner på lungt

Lungt för mig är inte att svinga en 12-kgs kettlebells i 12 repetitioner, hänga i band och göra push-ups, bli fastsatt med fötterna i band 10 cm ovanför marken och göra avancerade armhävningar eller djupa knäböj med ena foten i samma band.
När jag efter 53 minuter fick lägga mig i stretchmaskinen var jag darrig i varenda mm av kroppen. Då fick jag förklarat för mig vad som sker inne i kroppen och vad som kommer hända dom närmsta dagarna. Och hur saker och ting kommer kännas.

Och. Hon hade rätt. Jättejättejätterätt.

Idag ska jag och Anna köra nåt som heter booty express.

Så. No pain. No gain. Jävligt töntigt ordspråk!


- A bientôt// Ellen