lördag 9 juli 2011

Moahahaha!!!

Sedan har vi ju de här förstklassiga badbrallorna!

Den här soltoppen å andra sidan skulle nästan vara trendig nu!


Två påsar med knoppar anyone?
Men herre...!

Håller ju på att rensa lite på landet. Ingen har dött, jag har bara ledsnat så till den milda grad på allt jävla skit som sparas. Ens lantställe skall vara en oas att fly till för avkoppling och umgänge inte för att må dåligt över all skit ett liv ackumulerar! Jag blir vansinnigt stressad när det är prylar överallt!

I början kändes det fel att gå igenom svärmors privata lådor men nu hivar jag allt! Ingen pardon! Jo, inhalator och medicin får ju vara kvar men resten åker. Och vilken rest sedan! Gamla vykort ämnade att skickas med aldrig skickade, gamla inköpslistor, solfjädrar, tyglappar och vad hittar jag i en påse med korrespondens jag först trodde jag borde spara. Jo, förutom meningslösa vykort från okända så hittar jag dessa!Någon slags jäkla crap-lappar från min och makens Teneriffa-resa 2000. Varför i hela friden är de sparade? Och varför finns de här på landet??
Men ni förstår ju vidden av den ackumulerade skit jag tigande sett samlas. Nog är fan nog!!!

Stilfull icke-änka

I min fantasi är jag gräsänka, för det skulle sitta rätt fint. I verkligheten är jag inte det och då ser maten ut så här:Jag vill också att ni lägger märke till mina svärföräldrars val av fräsig vaxduk!!

Idag har jag rensat storstugan på lite bjäfs och åstadkom tre stora säckar... På ett rum, och det är rätt mycket krafs kvar. Innan bebisen lägger sig ska jag ta sovrummet och jag förväntar mig minst två säckar!!
Sedan har jag hela nedervåningen kvar att "gotta" mig åt.

Så länge det finns vin finns det hopp!

Gräsänka.


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Fågelrunda

Idag tog jag en milrunda på landet. Inget naket eller jufs denna gång. Inte mitt på stigen där jag sprang i alla fall. Däremot skrek jag högt vid ett par tillfällen.
Först när jag höll på att trampa på en död fågel (som jag konstaterat var en lärka). Den var ny-död och egentligen inte äcklig men jag hatar ju döda fåglar!
När jag hämtat mig från den pärsen så flyger en gigantisk rovfågel (troligtvis ormvråk) ut cirka en och en halv meter framför mig, precis i ansiktishöjd. Skrek som den kärring jag är, något i stil med UUUUUUUH UUUUH!!!!
ormvråken jagades av en liten gråsparv vilket såg rätt festligt ut.
Konstaterade att jag är för bedrövlig på fåglar och att nästa gång får jag släpa med mig Fågelguiden ut om det skall vara på det viset...
6 km löpning, 1 mil cykel.

Nu Boo Trädgård för lunch.
Because Im worth it.


- I min lilla värld av blommor// Ellen