onsdag 24 juni 2009

Läget nu då?

Nu också klippt häcken!
Men inte bara det - en lång härlig promenad i solen, lek med trädgårdsslangen, bad hemma hos kompisen J, och fika med bullar och jordgubbar. MMmmmmm.
Men jobbtelefonen går inte att koppla ur, det ringer hela tiden. Man får ta det goda med det onda helt enkelt.
I morgon drar vi till Säfsen med hela familjen för en lång helg. Hoppas vädret håller i sig.
Nu drar vi till Koloni för någon smarrig middag i deras trädgård.

walk-in closet


Det här är en liten del av vår nya hus-skiss... Den visar vår walk-in closet på 12,3 kvm. Stort känner man. Tills man läser att Claudia Schiffers nya walk-in closet är lika stor som en helikopterhangar. Fan. Slampa.

Aldrig får man vara riktigt nöjd.

HÖGKONJUNKTUR

Bara så att ni vet. På Fräsigt var ordet-bloggen är det ALDRIG lågkonja. ALDRIG. Någonsin. 
Det är bra att ha i minnet.
Ha det i tankarna och kom till den här sidan när ni känner att den grå vardagen hänger över er. Ljus. Glam. Högkonja. Viva la Fräsigt.

Pengar över?

Köp här!

Stockholm vs inte StockholmRätt ofta vill jag flytta till något annat håll...Italien. Frankrike. Eller nåt. Men när jag går över söder och ser ut över Stockholm så inser jag att det ändå är rätt okej i Stockholm. Några dagar om året.

REA. Överallt REA


Jag har gått till jobbet imorse. Det är en frestande period från Slussen till jobbet speciellt. Överallt är det reor som ropar på mig. Bäst, i rea-reklamskyltsväg, är The Stray boys. One price fits all.

Ja, jag är reklam-förstörd.

Louis Vuitton.


Men jag orkar inte. GE MIG. Inte bara GE MIG. GE MIG NU.

lägesrapport

Ett par timmar in på semestern. Solen gassar från en klarblå... Upplagt för bad och bus. Vad har åstadkommits hittills? Städ, disk och tvätt givetvis och jag är inte klar än. Fnas.