tisdag 17 november 2009

Zandvoort i Nacka
Mina drömmars affär. Kommer alltid ut med något därifrån. Så även idag!

- Posted from Ellens iPhone

Är man dum får man skit.


Ajsing bajsing, klicka här! Fräsigt gjort krokodilen. Och du är lite stor i mun. Som typ Mikael Persbrandt.

Tystnadsrecept

Barnet är sådant att det aldrig håller truten. ALDRIG. Till skillnad från både mor och far som är små timida varelser som helst inte låter sin stämma höras. Eller hur?
Men nu vet jag hur man gör om man vill få honom tyst. Man går på BVC på treårskontroll. Då vill de ju kolla att man kan säga meningar med minst tre ord. Barnet pratar som en vuxen i princip med meningar som är hur långa som helst. Men där på BVC lyckades han inte ens med enstaviga ord som ja eller nej. Så skulle man visa att man kunde rita runda grejer, och då efter mycket övertalning från min sida tar barnet slutligen tag med pennan i vänster hand och ritar några taggar. Men han är ju högerhänt! Bollen vägrade han att sparka på fast det typ är det han gör helst av allt i hela världen. Bra där, nu tror de på BVC att han är efterbliven. Nåväl, så länge jag själv vet att han inte är det så är väl allt som det skall. En cm utanför BVC:s dörr så rann orden ur honom igen. Så klart.

Bilburen
Hade jag behövt sitta på en buss på morgonen nu så hade jag klippt i mig själv. Nä, jag sitter hellre i bilen och ullar för mig själv. Långt bort från svininfluensan och panikångestmänniskor. I min lilla bil. På väg mot jobbet. I ångestens tecken. What else is new?
God morgon


- Posted from Ellens iPhone