onsdag 23 december 2009

Utrensning...del enmiljardtvå.

Vi har rensat. Igen. Oh yes we have.
Jag får panik på alla saker överallt och ändå har vi inte så mycket. Nedan ser ni dagens skörd. Nu åker detta ut. Nu har vi totalt kanske 10 kartonger som innehåller får-aldrig-glömma-bebis-känslan-kläder/jul-påsksaker/verktyg/minnen och så.
Dessutom är sängkläderna utrensade. Nu har vi 2 ombyten till oss, 2 till gästrummet och 2 till lilla, respektive stora. Det innebär ju att det aldrig är fler än 1 i skåpet.
Känns ändå som för mycket. Allt är för mycket. Ångest!

Matjestårta!

Min och Annas favorit på julbordet! Och midsommarbordet!

Den och limesillen är nu gjord. Nu ska det förberedas saffranscoleslaw. Och den gräsliga (blä) obligatoriska skinkan som jag pinar mig till att göra vareviga år för att alla andra vill ha den. Så nu gör jag den. Eller så här; min dräng har också en dräng så min mamma gör det i detta nu.

Dyrt för tungt?

Ja jag betalar då inte en spänn för att köpa något svintungt. That much I can tell you!


Ben...

Jag har visst en ben-vecka...
Här kan man undra - "fräsiga" lepardstrumpor eller ett riktigt risigt melanom?Inte riktigt eftersträvad effekt tror jag!

Rörigt

När man har konstant huvudvärk och har det rörigt i livet så vill jag ha städat runt i kring mig. Överstädat. Kliniskt. Maniskt. Hitler-prydligt. Det har jag INTE nu.

För en "normal" människa så kan det här köket kännas städat. För mig känns det nästan panikartat kaosigt och ändå sitter jag bara här och glor. Hopplös!

JAAAAAAAAA! Plötsligt händer det!

Mr Alm, tillika min man, tog med sig barnen till jobbet. Förstår ni? Jag och min förkylning har några timmar att luta sig tillbaks på. Hmm. Undrar vad jag ska göra först? Träna, göra min saffrans-coleslaw, fixa matjestårtan, ordna upp det sista med julgodiset, dammsuga, tvätta, plocka ur diskmaskinen, plocka saker eller plocka ur några flyttkartonger. Eller ska jag kanske bara sitta här - titta ut över havet med min kopp te och blogga och tycka att jag är värd lite lugn och ro. Hmm...vad tycker ni?
Bostadsknarkar...

Man undrar lite varför eftersom jag flyttade till nytt fint hus för ca 4 veckor sedan...
Kolla den här! Åh så fluffigt. Jag skulle vilja göra om typ allt inne men huset. HUSET!
Den har legat ute ett tag men priset är ju efter det. Min man är lite förälskad i det - dock för golfbanans skull.

Välkommen Chrissan!

Ny bloggföljare! Hos oss ska du nog trivas. Nu ska jag torka barn som har bajsat. Samtidigt. Fast på två olika toaletter. Logistik när den är som mest optimal. Fräsigt.