fredag 12 juni 2009

Och by the way...

ni kan äta mina shorts oxå!

JAAAAA!!!


Huset är sålt. Hurra. Till ett jättebra pris. Hurra. Nu ska jag dricka skumpa med min man. Hurra! Men mest av allt: PUH. Och HURRA!

Sen vill jag säga ytterligare två saker:

1) Per på Fastighetsbyrån. TACK. Vilket fullblodsproffs. Vilken karl. Vilket driv. Sälja i Nacka? Ring honom!

2) Bjurfors. Ser man på! I det här "dåliga" området som "inte är som Saltsjöbaden". Där det "nog blir svårt eller nästintill omöjligt, att få över 6.8 miljoner för ert hus" och där det nog "aldrig kommer att gå något hus för höga priser" - ja här har vi nu sålt vårt hus för ÖVER 7.5 och där har huset nästgårds gått för 8.45 milj. Så jag säger så här Bjurfors: ÄT BAJS. Hästbajs. Grisbajs eller mitt bajs. Free of charge.

Man får inte vara dum.


Det smygs i jobbets skafferi och där hittas det kakor...lunch är fixad. TADAAAA!

Dagens lunch!


Näe just det. Inget. Jag är hungrig som en varg men för bekväm för att gå ut i regnet. Korkad med andra ord!

Sorry

Insåg just att jag missat alternativet "lyx och glamour" i enkäten här bredvid. Men det är ju det vi alla hade svarat, eller hur?

Budgivning...

tog oanade kliv igår. Jag är glad. Två kvar i budgivningen. Vi avvaktar. Längtar. Undrar. Är ödmjukt glada.

Förlåt, pappan!

I morse tyckte barnet att det roligaste vi hade hemma var en galge. Den var flygplan och allt möjligt samtidigt. När vi skulle gå till dagis skulle galgen prompt med. Okej tyckte jag. Den kan ju ligga i vagnen sedan. Släppte ut barn och galge och plockade ihop hans ombyte och regnkläder och sådant som skulle med. Håller på i ungefär 5 sekunder innan jag också går ut. Då står barnet och gnider med galgen på bilden. INTE BRA! Säger till direkt så klart och tar ifrån barnet galgen. MMMMMmmmmm, ett st repa i lacken. Pappan kommer att bli skitarg. På mig. Och barnet. Not good. Ändå var det bara en plastgalge.
I somras stod barnet och bankade med grus på någon okänd persons volvo av ny modell. Jag blev galen men den okände personen sa att det var ju en världslig sak och spelade ingen som helst roll. Extremt tacksam mamma och extremt vänlig okänd person. Men här fick jag så tillbaka till slut. Rätt och lagom.

Det artar sig!


Dagens väderrapport - men ja, visst, det artar sig. Notera dock hur onsdagen känner på sig att det snart är midsommar och därmed förbereder lite regn. Skitkorv.

God morgon!