tisdag 2 juni 2009

Whack a kitty!


Så jävla roligt. Kolla här!

Jag har, har du?

Nu har jag varit god samhällsmedborgare och röstat i EU-valet. Ellen är ju klar sedan länge så nu kan Fräsigt stoltsera med 100% valdeltagande. Inte illa!
För den som har ont om tid kan jag varmt rekommendera vallokalen på Centralen. Du behöver bara ha med dig legitimation. Har du inte med dig röstkort så skriver de ut ett nytt åt dig nämligen. De har öppet 07-22 på vardagar och lite kortare på helgen. Men ta en fem minuters avstickare dit så är det klart!

Sjuknärvaro

Idag är jag på jobbet. Men jag känner mig lika sjuk som igår. Men Luther är en stor skit och därför är jag här. Alltså, har jag inte feber eller på annat sätt håller på att dö så får jag dåligt samvete av att vara hemma när jag bara har ont i halsen, snorar och hostar.
Även om jag, igår när jag var hemma, låg i sängen med datorn i knät precis hela tiden. Jobba, jobba, jobba.
Fan och bajs. Kan lite vara det att vi skall på konferens i morgon också som gör att jag kommer idag? Kanske, eller?

Hur rik är du egentligen?!

Alla vet ju att man är tät omkring en vecka efter lön och sen är man fattig. Men hur rik är du egentligen. Testa dig själv här!

Källsortering

Det är okej att ha olika åsikter om källsortering och återvinning, men en grundregel är att de som inte återvinner låter de som gör det vara och inte förstör. Och så brukar det vara. Men det finns ju avarter och systemhaverister inom detta område som alla andra...
I morse passerade jag vår lokala återvinningsstation på väg till dagis. Då står där en farbror och matar ölburk efter ölburk ned i behållaren för tidningar. Ni vet den där det står med extremt stora bokstäver: ENDAST TIDNINGAR.
Hur tänkte han då? Dels förlorade han ju panten, och dels så förstör han ju hela tidningsåtervinningsapparaten. Eller? Har de börjat göra ölburkar i papper? Som dessutom klingar metalliskt mot behållarens yta?
Jäkligt knepig gubbe.

Slussen - äckligt men genomtänkt


I Stockholm har vi något som heter Slussen. Det är en liten knutpunkt för lokaltrafiken och det är ett forum för knarkare och folk som vill kräkas och kissa och det är även där Mälaren möter Saltsjön. Det är hur jäkla äckligt som helst men genialiskt. Denna plats är nämligen också en slags kringelkrångel-"korsning" som gör att vart man än ska åt för håll och från vilket håll man än kommer ifrån så funkar det. Då och då byter man även riktning och håll på dessa och det funkar ändå. 

Det hände imorse. Dom har stängt av en väg mot Gamla stan och vips så har dom hittat en ny sträcka som man kan köra. Genialiskt. 

Ett ytterligare genidrag vore att rusta upp skiten så att vi, som tvingas häcka där varje dag, inte behöver kräkas av odörerna. 

Katarina kyrkas blomsterurspårning!


Igår promenerade jag hem en bit. Jag gick då genom Katarina kyrkogård. Och herregud. Varenda grav (utan ett enda jäkla undantag) hade en praktfull blomsterhög på sin plats. 
Hjälp mig här nu för jag ser tre scenarion framför mig.
1) Övertänd kyrkovaktmästare som spårat i blomsterprakt.
2) Alla, precis ALLA, som har någon begravd här lägger hela sin lön på blommor.
3) Alla på hela kyrkogården blev begravna igår.
(NY) 4) Ivriga sommararbetare (se kommentatorsfältet)
Skriv gärna vad ni tror i kommentatorsfältet. Jag känner mig förvirrad. Behöver ledning mot ljuset...

Tack 7eleven

Mindre fett, inget socker och butiken några steg från jobbet. Undrar hur många man kan äta och ändå ha en beach 2009-figur.