måndag 9 januari 2012

Här var det köttbullar!

Eller fullkomlig hjärnsläpp.


Maken ska resa bort ikväll. Så han fick hämta på dagis och laga mat. "Kyckling eller köttbullar" sa jag. "Välj du" sa han. "Ta köttbullarna då" sa jag Och det gjorde han besked! Inte de jag stekte igår utan frysta från Felix... Och sedan när han kom på sitt misstag även de hemlagade från igår. Så veckans tema är köttbulle kan man säga. Lite som Ellens chorizos ungefär. Skrattar inte så gott åt det nu...

Oj. Måndagen snart slut.

(Konstigt. Jag sitter på en av Sveriges större reklambyråer. Varför ser det ut som jag sitter i valfritt kommunhus?)


Måndagen susade förbi i allsköns fart. Och det var rivstart kan man säga. Kampanjerna fullkomligt väller in. Kunderna är övertända (som tusen Linda Bengtzing). Dock var jag beredd så chocken blev inte så stor.

Mitt problem just nu är att jag tror att jag ska åka på semester till Thailand eller Kanarieöarna eller nåt. Men det ska jag ju inte. Jag måste sluta tro det. Jag kommer bli så deppad när hjärnan fattar att jag inte ska åka någonstans.


Några andra som är övertända är tv-kanalen där jag tydligen ska vara med i tv. Herregud. Det sms:as. Oavbrutet. Och - min vän J som har anmält mig i skymundan ska kanske få göra något också. Tycker ni inte? Har ni några förslag? Gärna något med män som vill dejta singelmammor. Eller möjligen något med vatten? Eller bönder? Gärna alla tre i kombo.

Förslag? BRING IT ON.

- I min lilla värld av blommor/EllenLugn. Ingen panik. Alla på en gång.
Vart kommer alla människor ifrån? Varför har alla människor ätit ägg och/eller kaviar imorse och sen bara kanske borstat tänderna? Varför har ingen halstablett och/eller tuggumi? Varför mölar folk in sig i tunnelbanevagnar där det uppenbarligen är fullt och ett tre tåg till kommer, inom tre minuter? Men framför allt. Vad exakt luktar folk? Jag måste gå och bada i lut nu. Annars får jag aldrig tillbaka känslan av att vara ren. Någonsin. - I min lilla värld av blommor// Ellen