tisdag 6 april 2010

NÄE.

Om ungefär två timmar åker vi härifrån. Om ca 4 timmar sitter jag på flyget mot Arlanda via Amsterdam. Det finns många "NÄE" i dom orden. NÄE åka från Nice. NÄE flyga (burr). NÄE mellanlanda. NÄE flyga igen. NÄE Stockholm. NÄENÄENÄENÄE.
NÄE!

Jag längtar efter Stora så att mitt hjärta håller på att spricka. Jag längtar efter min man och efter att städerskan har städat när jag kommer hem. Jag längtar efter min tvättmaskin (sinnessjukt, jag vet).
Men fortfarande; jag är gjord för glamour. Jag är bra på det. (Ni som känner mig ser förmodligen en pojkflicka som jobbar med reklam och går i jeans men inom mig så är jag en snygg, skitsmal diva som går på coctailpartyn minst en gång i veckan och bara har en garderob fullt av glamouriga klänningar och flärdfulla skor).
Man kan säga att glamour är min nyckelkompetens. Jag är inte bra på att jobba. Det tog mig trettiosexochetthalvtår att inse det. Tack och lov tog det inte lika lång tid att förstå att jag är bra på glamour. Det är medfött men ligger lite under ytan på fru Alm.
Nedan lite bilder härifrån.

En fluffig hiss i en fastighet inne i Nice.

Vy från Villefranche mot del av Cap Ferrat

Vy från lägenheten.