tisdag 7 april 2009

Smitare

Nej men hörrni, jag har ju en gammal gubbe till karl som fyller 40 i nästa vecka. Kanske skulle ta tag i det lite. Smiter ut på stan och shoppar present. Alltså han har ju fått Trysil, men jag tänker att han vill ha något mer också...
Kan han kanske vara värd.

Wall-e

Idag ska vi flyga till Nice. Barn 2 är med mig på jobbet. Hans, låt oss säga, arbetsmodul är stationerad i vårt lilla konfarum tillsammans med Wall-e. Fräsigt. Bra barnvakt dvd. 
Oj, nu måste jag gå och byta Wall-e mot Rorry. Såklart.

Trött...

Det händer allt mer sällan att jag bläddrar i modemagasin. Förmodligen syns det på hur jag klär mig, men det skiter jag i. Gjorde det i alla fall igår. Och kan inte sluta förundras... Vem är det som har bestämt att den bästa looken för en fashionmodell är att ha ett fullkomligt urblåst uttryck, gärna med lite knarkglansiga ögon? Fattar inte! Det ser ju inte vare sig suggestivt eller sexigt ut utan bara helt jävla hjärndött?
Eller borde Vouge kanske klassas som porrtidning skapad för killar med liten snopp som inte gillar tjejer med attityd? Så är det fömodligen. Jag vill i alla fall inte klä mig likt dem som inte har något innanför pannbenet. Fram med lite intelligenta looker. Och då menar jag inte att man skall sätta på modellen brillor. Men hon kan väl för fan se ut som om hon har lite humor?
Smal skiter jag i, hon får vara hur anorektisk som helst, men urdum? Nej tack!

"Nu jagas de som inte söker jobb"

Tro fan det! Intressant artikel i Metro. Man anar att den som skriver tycker att det är en dålig grej. För den som inte söker jobb "straffas" med sänkt eller indragen a-kassa! Ja! Så klart! Är man arbetslös och inte söker jobb då är man ju inget annat än en lazy-ass-bastard som lever av dina och mina pengar. Hur många skulle jobba om de slapp och fick pengar ändå???
SJÄLVKLART SKALL DE SOM INTE SÖKER JOBB FÅ EN PISKA ATT GÖRA DET! It's about time!

Drama!

Står och väntar på bussen på väg till jobbet. Förbi mig far inte en utan två brandbilar med tjutande sirener, en ambulans med lika dito och en polis också med samma. Stannar vid busshållplatsen innan den där jag står. Undrar vad som hänt?

Annika Östberg

Vad skall hon hit och göra? Varför vill vi ha henne? Hon har ju inte bott här sedan hon var liten, 4 år typ, och är ju inte svensk för fem öre. Fattar inte. Kostar ju bara en massa pengar. Men det är ju därför hon blir släppt också å andra sidan. Dåliga tider i USA, sämre än på länge, då passar man på att slänga ut trash man inte måste ta hand om själv, och vi som idioter har kämpat länge för att få henne. Fattar inte...
Altruist? Ja visst, my ass!