måndag 2 augusti 2010

Alltid redo?

Den 22:a, alltså om tre veckor, ska jag åka till Kebnekaise med jobbet. Idag var tydligen den mest optimala dagen att gå igenom packningen. Jag som typ packar en sekund innan annars. Men med jobbet måste det ju vara lite fräsig så det känns bra att veta att trots att det på bild ser sunkigt ut så kommet detta att på berget förvandlas till haute couture!
Kav lugn

Ligger sjön, och mina killar fiskar. Det är så här livet ska vara!
Otroligt provocerande

Ja, det är faktiskt det. Polarn och Pyret har sedan en tid en skylt i sina butiker. "Inte för killar. Inte för tjejer. Vi gör kläder för barn." Eller något i den stilen. En devis vilken jag i och för sig hejar på från djupet av mitt hjärta. Men. MEN, just här blir det fel. I Polarns butiker är sortimentet (jag talar visserligen nu endast för de butiker jag nyligen besökt; Forum, Sickla och Gallerian) strikt indelat i kille/tjej. Till och med rean. Och visst - jag kan på killhyllan se något svart och grönt eller blått och grått som jag tycker skulle kunna gå på en tjej. Men vad fan, åt andra hållet är det åt helvete. Om ni menade vad ni påstod - varför i helvete skall ni då ha på puffärm och volang på varenda litet sketet plagg???? Påstå inte att ni inte gör skillnad på kön. Extreeeeeeeeeeemt dåligt.
Det är så könssegregerat som någon annan butik någonsin kommer att bli, trots att ni försöker hålla Hello Kitty utanför. Men det hjälper tydligen inte. Åt helvete med er och er reklamavdelning som tror att man kan skriva sig bort från ett strukturellt problem.
Något som min avdelning vägrar att göra med mig i spetsen! Så det så!
Man bara hoppas att vi kommit längre någonstans 3010...

Inte slut..,

En sådan;Och sedan tillbaka till sådan;Och, ja, det är mitt sorgliga bling ni ser i bakgrunden...

Slut här oxå.

Förkastligt! Grannar har varit här och druckit vin. Jag (vi?) fick present.Nu har dom gått hem och tog våra barn med sig.
Men.
Dom kommer tillbaka efter middagen och då:


Skumpa. Å det grövsta.

Å DET GRÖVSTA!- Posted from Ellens iPhone

Ja, men oj då!

Slut redan...
Ändrade planer

Vår planerade utflykt till Parken Zoo regnade inne idag. Kanske försöker igen senare i veckan.
Efter mycket om och men kom vi till Sickla istället där vi sprang in i våra goda vänner K och J med barn. Så då blev det shopping och lunch med dem istället.
Barnet ville inte åka hem så sedan dess har vi gjort Forum och nu sitter jag i bilen i city och pappan är på Systemet på Passagen. Mer flådigt vin måste hem.
Hur som, barnet gillar att shoppa idag och det är ju bara att dra nytta av det.Tom Tits.

Söderförort bjuckar på uselt väder idag när vi ska ditåt. Hemma i Nacka var det varmt och fint.


Till er som läser bloggen och bor här - är ni gulliga och fixar till det?! Tack.
Tom Tits står i alla fall på schemat. Barnen ska leka av sig. Förmodligen jag med.

Ikväll kommer grannarna över och dricker vin. Grannar som gillar vin. Bra. Fint.
Igår kom även den finaste tantelantan mittemot oss, över med 1 liter nyplockade hallon. Grannar som gillar mig. Eminent.

- Posted from Ellens iPhone