onsdag 17 augusti 2011

Sällsynt produktiv dag.

Lord vad jag har gjort mycket idag. Både på jobbet, efter jobbet och typ nu när jag borstar tänderna(vilket ju iof oxå är efter jobbet). Om bara lite går min väg nu så blir det här fasiken bra. Medvind nu tack. Medvind!


Har jag sagt att jag älskar mitt badrumsgolv? Det gör jag. (Varför i hela friden kniper jag med tårna när jag borstar tänderna?)

Jag måste sova. Good night, sleep tight, dont let the bedbugs bite.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Lite sommar kvar

Hänger på Holmen med K och framförallt blött sällskap. Det funkar!Jävligt störigt dock med Saltis. Vid bordet bredvid sitter ett gäng minderåriga tjejer och käkar och dricker cola light. Överallt annars hade de varit hänvisade till Donken.Är jag avis? Nä, jag dricker ju vin, inte cola. Men nog har jag tillbringat timmar på McDonald's på Kungsgatan och ätit en mellan pommes frites och fått den att räcka tre timmar!!

Sextetris.


Jag kom just på att jag glömt att berätta för alla om Annas sextetris som hon hade på datorn förrut. Det funkar precis som Tetris (ni vet vanligt hederligt tetris) fast med kvinnor och män som skulle flätas ihop och varje gång man fick ihop två så kom det ett: AAAAAH (stön/frust/stånk). Jätteroligt.

Alltså JÄTTEROLIGT.

Jag sökte på det på nätet men hittade bara en uppdaterad version. Kom att tänka på det när jag läste Tings blogg som har det som "Dagens ord"
- I min lilla värld av blommor

Nya läsare. VÄLKOMNA.

Jag ser ju att vi har nya följare.
VÄLKOMNA!
Välkommen Fru Gårman
Välkommen Mammy
Välkommen Åsa
Välkommen Fru Venus

Vart har ni varit?
Fräsigt att ha er här iaf.

- I min lilla värld av blommor/Ellen

Tjejmilen

Tjejmilen är en mil lång. 10 kilometer. 10 000 meter. Det tar mig ungefär en timme. Jag är inte snabb och inte heller sengångarlångsam utan lite så där lagom. Men som sagt, det är en timmes arbete ungefär. Det är inte så länge. Som ett längre gympass.
Ändå är det under detta lilla pyttelopp utplacerat inte mindre än 4 drickastationer. Så om jag vill kan jag hinka i mig dryck typ varannan kilometer! Ha ha, helt hysteriskt roligt! Eller så kanske jag överlever ändå i septemberhettan...
Hela "instruktionsbroschyren" som ju kom hemskickad i förra veckan är fantastisk. Det är som om vi skulle springa ett maraton eller göra någon annan slags mandomsprov, inte springa en fnuttig mil...
På de timmeslånga passet på gymet har vi varken drickapaus, läkarteam eller massageterapeuter men folk klarar sig hyfsat ändå... Så jag inser ju vilken blåbärsstatus det här loppet verkligen har. Jo, jag vet att det finns duktiga tjejer med också, men det är ju störtkomiskt! Typ förnedrande för dem känner jag.
Det fanns en artikel om hur de som ännu inte börjat träna så här 2,5 veckor innan skulle göra för att komma igång. Ja men vem försöker ni lura? Strosa ni mellan drickastånden och ha ett promenerande kafferep. Bättre det än att stuka foten idag.

Varenda nerv i min kropp skriker "don't do it!" - inte för ansträngningen som ju inte är så farlig. Utan för hela grejen med en tjejmil. Till vilket det går ett tjejtåg. Som är rabatterat. Bara en sån sak får mig att vilja kräkas...Strykbräda

Alltså allvarligt!
Någon måste ta tag i ett ganska stort strukturellt problem! Jag orkar inte men tänker att det kanske finns någon pigg och ilsken där ute med lite mer energi än en halvdöd koala (jag).

Jag är 1,67 lång, give or take en millimeter eller två. Ändå måste jag ha strykbrädan på högsta hacket för optimal arbetshöjd. Det finns typ 5 hack på brädan som är av genomsnittlig standardmodell. Det betyder alltså att ingen som ska stryka bör vara längre än jag... Jag tror ni anar vart jag är på väg...
De enda som är kortare än jag är kvinnor och pygméer. Är det så vi vill ha det?
- Endast kvinnor och en enstaka man från Sydamerikas djungler ska stryka??

Jävligt klurigt sätt att cementera könsrollerna. Simpelt. Genialiskt. Diaboliskt.

Damn you strykbrädsmakare! You should (avpina på iPhonespråk) be going down! Men jag orkar inte. Som sagt.

(Vad fan är avpina?)