torsdag 5 februari 2009

Ute och reser

I natt var Ellen och jag i Florida och spelade golf. Det var vackert väder och allmänt trevligt. I vår boll gick det förutom vi själva, en förtappad tant och en manlig fotomodell. Tanten, som inte hade koll på sin boll, lade av efter några hål så sedan fick vi modellen för oss själva. Utmärkt.
Greenfeen gick på 200 dollar per person, men sådana småsaker betydde ingenting för oss. Eftersom vi inte hade planerat att spela golf hade vi inga klubbor med oss utan fick hyra på klubben. 7.900 SEK kostade det. Billigt. Not, men det var det ju värt. Han var ruskigt snygg. Dock kunde man inte köpa några handskar där. De hade några i ylle men det kändes lite väl varmt för Floridavädret tyckte jag.
Lite oklart hur allting slutade, men jag hoppas på en fortsättning i natt.

Perfekt present

Alla hjärtans dag är i antågande. Det brukar alltid vara lite smått ångestladdat. Dels för att jag inte tycker att det skulle vara så kommersiellt som det är, det handlar ju ändå om kärlek och inte om att köpa saker (till skillnad från julen som endast handlar om prylar så klart). Dels för att man måste fixa något och man vet att hur man än gör kommer det att bli fel - för mycket eller för litet. Och så är jag ju traditionell och tycker att pappan skall stå för det mesta och jag endast för lite kärlek. Men, på Åhléns idag hittade jag det! En bok. Och inte vilken bok som helst. Ha ha ha!! Fatta minen om jag drog hem den där! Ellen, vilken härlig afton vi kunde ha med den?

TELE(S)NOR


Min telefon har gått sönder. Lämnade in den för lagning på Telenor-butiken. Telenor har slarvat bort kvittot för telefonen och kan därför inte laga den. Bra service. Ni klantar er, jag får sitta timtal i telefon för att reda ut saker och sen får jag laga den mot avgift eftersom kvitto inte finns eftersom den är bortslarvad av, ja just det Telenor. Jag har dessutom blivit illa behandlad av 2 kundtjänstmänniskor. Jag citerar idiot-tjejen som jag pratade med igår: "Om du är upprörd kan jag inte hjälpa dig för då vill jag inte hjälpa dig". KLICK. Jo. HON LA PÅ
Well I tell you. GO TO HELL TELE(S)NOR!

Idag har jag laddat. LADDAT SOM FAN. Vänta bara. You aint seen nothing yet. Dessutom har jag en backup-plan. Lotta heter hon och är en trogen läsare. Henne vill man inte dras med. Hon är mitt nästa ess i rockärmen och henne får ni tampas med om ni inte hjälper mig idag.

See you but I wouldn´t wanna be you!

Inte alla ägg i samma korg

På vägen mellan hemma och dagis står det sedan ett par dagar tillbaka en Lamborghini. Silvergrå och skinande... Med släp! Fräsigt eller hur? För det är en traktor. Det var så det började nämligen. Med traktortillverkning. Hade jag ingen aning om. Sjysst liten ompositionering man gjorde sedan. Traktor är ju typ det sista man tänker på när man ser sportbilen. Men nästa gång pappan börjar tjata så skall han tamejfan få en. I traktorvariant. Såååå roligt.

EMO-barn.

Varför? Varför? Dessa, i rulltrappan frömför mig, hade röda linser (=röda ögon) samt sådana här byxor och liknande jackor. SÅ JÄVLA FULT. VARFÖR VILL MAN VARA FUL?

SL. VAD FAN!

Titta så fint SL möblerar för framtiden. 
IDIOTER!
Det finns mycket färre platser och typ alla få stå. Utom dom typ 12 som kan sitta. Fräsigt. Anledningen?

Möblering för framtiden...

Jaha. Dom prövar hur man ska få bättre fart på folk in och ut ur tågen i rusningstid. Vänta nu. Reflektion?
1) Ska ni (SL) lägga era förseningar på oss, resenärer? INTE OKEJ
2) Möblera om tåg i tid och otid måste kosta skjortan. Men ni kan väl höja månadskorts-priset bara? Vad sägs om 2300 i månaden. Rimligt och helt i linje med era vanliga höjningar en gång i kvartalet. Typ.
Idioter.

Text TV på tv 3!Visst är det fräsigt. Porr på text-tv. Är det typ pixliga gubbar som idkar sex eller vad? Dessutom. Extremt urval på Sexmagasin på sidan 444. Jäkligt extravagant och fräsigt.

Antisemitism...


Igår efter jobbet, promenerar jag till t-centralen, från jobbet. Mitt på Sergels torg står det en bil, en polis, en kille i 30-års åldern och en tant. Tanten har en mikrofon och hon har en högtalare. Jag går i  rask takt förbi. Under den tiden säger hon Antisemitism exakt 14 gånger. Alltå ni hör: ANTISEMITISMANTISEMITISMANTISEMITISM. Fientlighet mot judendomen är väl det typ?
Detta sägs 14 gånger på kanske 2 minuter. Inte bara det. Det finns tydligen i Sverige. Storskaligt också. Idag. 2009. Man undrar vart hon bor för sista gången jag hörde något om ordet ens var på en historielektion i 8:an. Typ. Fräsig tant.