fredag 9 oktober 2009

Apotektsbarn


Jag har, som ni säkert vet vid det här laget, två barn. Stora och lilla. Lilla har andningssvårigheter då och då. Samt eksem. Lite tuffsig men ändå min älskade lilla.

Nåväl. Igår var vi på remiss hos doktor Michael. Av det blev det en påse med läkemedel och andningsapparater. För 829kr närmare bestämt. På detta kom en förklaring till hans andningsproblem; kroniskt inflamerade luftrör. Som kan växas ifrån. Om man börjar med medicin i rätt tid...
Jäkligt fräsigt.

Vad hände på lunchen då?

Champagne - Philipponnat rosé, hotell Diplomat, Ceasar-sallad. Kan ni förstå vilka fina vänner och kollegor jag har?!


...och vad händer övrigt idag?


Favoritblomma och paket från kompisarna på jobbet

Jag ska infinna mig i repan om 2 minuter

...något spännande kommer hända...FRÄSIGT

Huset 8:e oktober.

Var i huset och hämtade post igår.
Där fanns målaren. Där fanns massa kakel. Där fanns också en annan person på våning två som hade...2 tjejer där? Varför då? Vad gör dom i mitt hus? Mitt i allt detta pumpades det på med housemusik. VAD TUSAN.
Inte så mycket som är fräsigt med det.

Det lounge:as på jobbet.

Fräsigt!

Kom igen nu Ralph Lauren...


vad fasiken. Nasty och ofräscht. Läs
här! Vidrigt. Hur tänkte reklamavdelningen på Ralph Lauren? "Vi har fina fräscha kläder för den moderna, strikta, sportiga hmm.....JAG VET...anorektiska kvinnan". Vedervärdigt.

Usch. Fy. Dåligt Ralph Lauren.

Lögardag

Idag skall BVC-tanten komma på besök. Så morgonen har tillbringats till att feja. Både huset och mig själv. Nu skall barnet också få ett bad. Vill ju inte att hon skall skicka oss raka spåret till socialen...
Måste man bjuda på kaffe? Så klart man inte måste, men sååå jobbigt att man borde. Förmodar att det inte är helt PC att hysta fram en tvåliters cola light på bordet bara?
Äsch, nu skriks det. Oväntat.