måndag 27 juni 2011

Gammal skurtant

Skurar köksgolvet med skurborste på alla 4. Svettig och lite trött... Men ytterligare en sådan där sak som är bra att få gjord!!
Måndag kväll.

Och här ligger jag och snorar.Hostan är dock bättre. Nu ska jag bara hitta sömnen...tills dess kollar jag på "Come dine with me" och glor in i ostädad walk in closet.

Märkligt att den inte städas?
Varför gör den inte det? Very irriterande!

God natt.


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Handy-Anna

Igår köpte jag mig en polygrip. Kändes bra. Varje väl utrustat hem behöver väl en polygrip? Jag behöver den för att byta halogenlampa i badrummet till exempel. Jag borde nog klara mig utan polygrip egentligen, men den tidigare ägaren till mitt badrumsskåp har våldfört sig på armaturen så till den milda grad att den inte längre går att skruva loss med enbart handkraft, vare sig min eller makens. Men nu, efter sisådär 4 månader efter att glödisen slocknat, skall det ske. Kanske redan ikväll då jag är lite vindopad... Eller så får det bero till morgondagen då jag ändå skall ha en handy-kväll och måla köksgolvet. Då ska jag byta en ventil också, och snygga till en avrinningsslang, som jag för övrigt på egen hand installerat i badrummet och hakat på avloppet till ena handfatet. Dock utan vare sig polygrip eller rörtång, för dylika innehade inte hushållet vid det tillfället. Sedan skall jag somna om och inte vara handy förrän i nästa vecka. Tror jag. Man vet ju aldrig när andan faller på...

Nu kanske jag skall göra en lista på saker jag bör ta ur köket och närmare bestämt kylen innan jag målar köksgolvet, så att jag inte sitter och surar och suktar efter colan efter förrättat värv... Eller så kan jag ju måla in mig i skafferiet och sitta där tills det blir morgon. Men då har jag ju i alla fall käket nära. Fast i min plan i huvudet har jag tänkt att börja vid kylen och sluta vid vardagsrummet...
Sist målade ju målaren in radion eller vad man skall säga... Den stod på och det gick inte att gå in och stänga av den. Som tur var var den inkopplad i diskmaskinsuttaget och hade därmed en egen propp som jag till slut hittade när jag tröttnat på rockklassiker någon gång på natten.

Var är brudarna?

Ja, och alla andra också för den delen. O kom just in i vårt rum, där vi normalt är 5 pers men där bara jag sitter just för tillfället, och undrade var alla människor är... Av alla 20 som skall vara här, eller 18 då när två har semester, så är bara han och jag på våra platser. Läge att göra lite bus således. Så nu har han konfigurerat om skärmen på VD:ns dator. Ha ha ha! Man har inte fräsigare än man gör sig... Inte jättefräsigt kanske men det kommer att vara lite småkul ändå...

Pranka på där ute nu!

Önskar Anna

Aj aj aj!

Det skall göras 50 armhävningar varje morgon. I midsommarhelgen hade jag slarvat så det blev 150 igår, och så 50 nya i morse. No worries. Tills nu. Nös just. Inte njutningsfullt alls. Jätte-, jätte-, jätteont i magen. Träningsvärk. Well, no pain no gain men ändå...

Otränade Anna

Ett roligare sätt!

Ett roligare sätt att tackla vikten inför bröllopet är att köpa en klänning som är en storlek för stor... Jag åt kakor som aldrig förr! Det är roligare än att banta. Och godare... Om dödsfall förekommit kan jag inte svara på... Säkert, men då får man nog köpa en klänning som är mer än en storlek för stor och satsa på tonvis av gräddbakelser. Inte att rekommendera. Fast även det låter bättre än Efedrin.Om man har svårt att se sig själv som överviktig på sin egen bröllopsdag kanske man skulle tänkt långsiktigt och inte blivit fet? Eller börjat banta tidigare? Eller tänka om? Eller tacka nej... Inte äta knark...
OCH vad som är övervikt, vem bestämmer det? För de flesta verkar ju normalvikt vara undervikt, alltså att man inte är smal förrän man är anorektisk... Fatta, funkar knäna och hjärtat och det är långt kvar tills de ligger i riskzonen, då är du förmodligen helt okej som du är!


I övrigt har jag ingen aning om vem som stulit Saaben. Inte jag i alla fall!

Tre dagar kvar...

Tre dagar kvar i Mammons grottekvarn! Sedan fyra veckors oplanerad (mestadels) tid!
Lyckades med nöd och näppe observera sommartidtabellen på tåget i morse, annars hade jag blivit 7 minuter sen/10 minuter tidig... Det här funkar, men är inget snabbtåg tyvärr. Nåväl... Frottera sig med pöbeln så här de sista skälvande timmarna duger väl (jag skojar).
I eftermiddag är det Fotografiska och lite Mapplethorpe... Stolta nakna män är aldrig fel. På konstnärliga bilder vill säga. Ni andra får vackert behålla kläderna på!
Solbrillorna ligger i skötväskan så jag släpar runt på ett tomt etui och surar. Men hellre sol utan än regn med så jag ska försöka skärpa till mig!
Avslutade dagen igår med en runda i Hellas, varvid jag trodde jag skulle dö. Nästan. Eller inte alls faktiskt, men jag lät nog så. Det eller en brunstig bock. En brunstig bock i ärtgrön Adidas! Inga flugor eller sniglar denna gång dock. Däremot blev jag livrädd när två mountainbikers drog ljudlöst förbi. Farligt med för mycket Mötley i lurarna (Mötley, Ozzy och Motörhead igår... Kanske därför jag nästan dog??).
Pappan och barnen har semester så barnet har varit uppe sedan fem. Så klart, hur skulle det annars funka? Får se vad de hittar på idag. Lät som parken, och det kan väl vara en lagom utmaning kanske!

Tre dagar kvar, sedan går tant ut på grönbete!!

Glad måndag på er!Hostan

...kommer nog ta livet av mig... Jag hostar så mycket sen fyra timmar tillbaka.

Schas hosta! Schaaas!


Det är iaf okej mörkt. Och alla andra sover.

Alltid nåt.


- I min lilla värld av blommor// Ellen