onsdag 10 augusti 2011

Fredag.

Jag vill bara stämma av att vi har fint väder över Nacka då.


Jag och Anna har nämligen pool/tjejfest här då. Jag har svårt, nämligen, att se mig själv här i regn och snålblåst:Fast då får vi väl sitta i bubbelpoolen och uggla istället.
Hur som helst. Jag var på systemet idag inför detta event. Ingen kommer känna sig törstig. Alla kommer dricka champagne. Och sen får man dricka mer champagne eller vin. Eller öl. Eller cider. Eller saft (va? Nu sa jag fel va?)
Och Anna ska bjucka på min favoritdrink. För det ändamålet har jag idag köpt coctail-(kuksvans?!)glas. Inget annat anstår så fina tjejer som kommer hit:Och mat-temat är skaldjur. Inte äckliga slemmiga grejer som ska sväljas hela/levande/gloendes på en/bor i hus-som-måste-kraffsas-ut-skaldjur utan finskaldjur.
Gästerna? Det började med Spenaten-Helena som vi (framförallt Anna) känner sen länge tillbaka. Sen kom hon med den fantastiska idéen om att vi behöver en ifrån Eskilstunatrakten, en fe och en Sus och det verkar som att vi har exakt just det nu!

I den bästa av världar hade vi öst på med en sisådär 50 älskvärda tjejer till. Om det hade gått!


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Populär?

Satt i telefon. När jag var klar, typ 12.04, hade varenda kotte pipit iväg på lunch... De som normalt sett inte går förrän tidigast 12.15.
Då får man njuta lite egentid då... Fast lunch ensam på jobbet är rätt trist!